VPN ile Origin Access Premier Satın Almak

Dostum fifa 19 da ingilizce ve rusça olacak sanırım. Rus VPN ile bağlandığımda fifa 18 de sadece rusça yazarken fifa 19 rusça ve ingilizce yazıyor. Ama diğer oyunlarda sadece rusça olan da çok var.
1533476339882.png

1533476284465.png

Fifa 19 da ingilizce olursa çok sevinirim.Bu iyi haber.Bu gün 2 oyunun daha rusça olduğunu farkettim. Mass effect Andromeda ve Nfs pay back . Benim için öenmli değil ama meraklısına duyurulur.Fifa serisi,battlefield serisi ve star wars ingilizce olsun yeterli. Bu arada aşağıda resmini koyduğum ödeme ayrıntısında 239.94 ruble vergi almışlar.Toplam 355 TL ödeme oldu bu günün kurundan.

1533490467145.png

Son düzenleme:
Şuranın fotosunu atsana. Belki farklı dosya varsa değişmeyle oluyordur. Sonuçta dil dosyası ufacık bişi. Bu sorun çözülürse ben de alırım.
1533490974313.png

Onu da denedim.Türkçe Fifa 18 i olan arkadaştan loc dosyasını değiştirdim bana mısın demedi.Oyunu bir tavsiye üzerine silmiştim,Bu gece tekrar indiricem yarın yinede atarım.
1533491675357.png

1533585083541.png

1533585112147.png

An itibari ile Euro kuru 7.38 oldu. Türkiye'den acces primere almaya kalksan 738 TL. Fifa 18 ultimate sürümü 90 euro.

Son düzenleme:
VPN' i değiştirmek için Chrome eklentisi olarak touchvpn' i kullandım.sizde kullanabilirsiniz.ilk olarak VPN 'i Amerika olarak ayarlayip PC üzerinden giriş yapıyoruz.( Bu işlemi sadece PC üzerinden yapın, cep telefonu kullanmayın)
Paypal.com' a giriş yapın, üye olurken Amerika'da bir adres girmelisiniz.bu adres için Google world den yardım alabilirsiniz.adresin ne olduğu önemli değildir.kreri kartınızı tanımlayıp üyeliğinizi oluşturun. Ardından VPN 'i Rusya yapıp origin' e girip satın alabilirsiniz.

Sorun olarak sadece bağzı oyunların rusça olması nedeniyle oynanamasıdır. Hangi oyunlarda sadece Rusça dil olduğunu rusya VPN den önceden kontrol edebilirsiniz.

VPN' i değiştirmek için Chrome eklentisi olarak touchvpn' i kullandım.sizde kullanabilirsiniz.ilk olarak VPN 'i Amerika olarak ayarlayip PC üzerinden giriş yapıyoruz.( Bu işlemi sadece PC üzerinden yapın, cep telefonu kullanmayın)
Paypal.com' a giriş yapın, üye olurken Amerika'da bir adres girmelisiniz.bu adres için Google world den yardım alabilirsiniz.adresin ne olduğu önemli değildir.kreri kartınızı tanımlayıp üyeliğinizi oluşturun. Ardından VPN 'i Rusya yapıp origin' e girip satın alabilirsiniz.

Sorun olarak sadece bağzı oyunların rusça olması nedeniyle oynanamasıdır. Hangi oyunlarda sadece Rusça dil olduğunu rusya VPN den önceden kontrol edebilirsiniz.
Aldığına memnun musun

Aldığına memnun musun
Aldıgıma memnunum özellikle kurlardaki artışın hemen öncesinde almış olmam büyük kar ettirdi.Oyunların %20 lik kısmı rusça ama onlarda benim için önemli değiller.

Tavsiye ederim.
hindi
Hindistan üzerinden alırsak da oluyor mu? Bende Access var 1 yıllık, 112₺'ye almıştım. Üyelik bitince bi Premier çakasım var.
hindistan üzerinden fiyatın ne oldugunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı