Aldığına memnun musunVPN' i değiştirmek için Chrome eklentisi olarak touchvpn' i kullandım.sizde kullanabilirsiniz.ilk olarak VPN 'i Amerika olarak ayarlayip PC üzerinden giriş yapıyoruz.( Bu işlemi sadece PC üzerinden yapın, cep telefonu kullanmayın)
Paypal.com' a giriş yapın, üye olurken Amerika'da bir adres girmelisiniz.bu adres için Google world den yardım alabilirsiniz.adresin ne olduğu önemli değildir.kreri kartınızı tanımlayıp üyeliğinizi oluşturun. Ardından VPN 'i Rusya yapıp origin' e girip satın alabilirsiniz.
Sorun olarak sadece bağzı oyunların rusça olması nedeniyle oynanamasıdır. Hangi oyunlarda sadece Rusça dil olduğunu rusya VPN den önceden kontrol edebilirsiniz.
Aldıgıma memnunum özellikle kurlardaki artışın hemen öncesinde almış olmam büyük kar ettirdi.Oyunların %20 lik kısmı rusça ama onlarda benim için önemli değiller.Aldığına memnun musun
hindistan üzerinden fiyatın ne oldugunu bilmiyorum.Hindistan üzerinden alırsak da oluyor mu? Bende Access var 1 yıllık, 112₺'ye almıştım. Üyelik bitince bi Premier çakasım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.