doritos222
Decapat
Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz?Bahsedilen adımları takip ettim ama sürekli görseldeki hatayı almaktayımEki Görüntüle 330672
Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz?Bahsedilen adımları takip ettim ama sürekli görseldeki hatayı almaktayımEki Görüntüle 330672
Origin'den Paypal'e yönlendirildiğimde.Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz?
Bir arkadaşıma almaya çalışırken aynı hata ile karşılaştık.Siz hallede bildiniz mi?Bahsedilen adımları takip ettim ama sürekli görseldeki hatayı almaktayımEki Görüntüle 330672
Maalesef halledemedim. Ödeme şeklinizi kaydettik fakat başka bir ödeme metodu denemeniz lazım yazıyordu her seferinde.Bir arkadaşıma almaya çalışırken aynı hata ile karşılaştık.Siz hallede bildiniz mi?
Yalnız, Pakistan rupisi değil Hindistan rupisi olarak ödeniyor. 550 TL civarı bir şey
a
Arkadaşım Kredi kartı ekstresinde 306 TL olarak göründüğünü söyledi,görüntüsünü atarım.
yinede alternatif olarak kullanabilrsiniz,Rusya üzerinden alındığında need for speed serisi,mass efect andromeda rusça oluyor,pakistan üzerinde böyle bir sıkıntı yok.Bilginize,a
Arkadaşım Kredi kartı ekstresinde 306 TL olarak göründüğünü söyledi,görüntüsünü atarım.
Kusura bakmayın arkadaşım konu ile ilgili yanlış bilgi aktarmış,siz uyardığınız için bende onu uyardım,iyice kontrol ettikten sonra 90 dolar olarak kesildiğini gördük.Ve ödemeyi iptal ettirdik.Ama çözüm çalışmamız devam edecek.Takipte olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.