Rehber VPN kullanmadan GoodByeDPI ile Discord'a girme

Eki Görüntüle 2326707Eki Görüntüle 2326708

İndirip kurduktan sonra silmenize izin verilmiyor.

Windows defender ile tam tarama yaparsanız Trojan:JS/Obfuse.HNAP!MTB isimli trojan bulunuyor.

Virüslü program indirmeyin !

Dosyayı nerede taradınız elinize sağlık.

Eki Görüntüle 2326709
Dostum benim senin o virustotal sonucun bunun bir zararlı yazılım olduğu anlamına gelmiyor. Bu program yıllardır var ve açık kaynak. Kimse yıllarca açık kaynak olan bir projenin içinde virüs olduğunu anlamadı ve sen virustotal ile bunu anladın. 😂

windivert64.sys arama sonuçlarında gözükmüyor genel olarak System dosyasının içinde olduğu söyleniliyor fakat o kadar taramama rağmen hiçbir dosyanın içinde bulamadım Malwarebytes ile tarattığımda da gözükmüyor kaynak izleyicilerine baktığım zamanda bir şey göremiyorum burada madem o kadar savunuyorsunuz silmek için de bir çözüm yolu söyleyin burada insanlar ile alay etmeninde bir mantığı yok (yapılan araştırma ve yabancı kaynaklara bakıldığı zamanda o kadar da güvenilir olmadığı %34 tehlikelidir) ibaresi yer almaktadır.

windivert64.sys arama sonuçlarında gözükmüyor genel olarak System dosyasının içinde olduğu söyleniliyor fakat o kadar taramama rağmen hiçbir dosyanın içinde bulamadım Malwarebytes ile tarattığımda da gözükmüyor kaynak izleyicilerine baktığım zamanda bir şey göremiyorum burada madem o kadar savunuyorsunuz silmek için de bir çözüm yolu söyleyin burada insanlar ile alay etmeninde bir mantığı yok (yapılan araştırma ve yabancı kaynaklara bakıldığı zamanda o kadar da güvenilir olmadığı %34 tehlikelidir) ibaresi yer almaktadır.
WinDivert kütüphaneside açık kaynak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı