VPN tehlikeli mi?

Reis sen hiç underground internet bilmiyorsun herhalde, bu sızıntılar hackerların eline düşünce internette satılıyor, işte 50x nordvpn account list, 50x ....... account list diye satılıyor.
Peki bunun benim için kötü bir yanı var mı?
Reis sen hiç underground internet bilmiyorsun herhalde, bu sızıntılar hackerların eline düşünce internette satılıyor, işte 50x nordvpn account list, 50x ....... account list diye satılıyor.
Eğer satılırsa benim bilgilerim en kötü ne yapa bilirler?

VPN kullansakta kullanmasakta bilgilerimiz sürekli çalınıyor. Kaç defa kart bilgileri faciası oldu, kaç defa üye olduğumuz sitelerden şifreler çalındı, kaç defa alışveriş yaptığımız firmalardan telefon numaraları sızdırıldı. Bence VPN'e gelene kadar daha çok güvenlik açığımız var.

Bunu daha önce de söylemiştim. Kimse iyi yaptığı bir şeyi bedavaya yapmaz. VPN sahiplerinin server kiralamak benzeri masrafları var. Siz para vermezseniz bunları nasıl karşılayacak? Sizin bilgilerinizi satarak. Ücretsiz ürünlerin %99'unda ürün sizsinizdir.
Ama Play Store'da yer alan uygulamalar zaten para almıyor mu aylık?
Yani Fifa mobile, Pes 2020, WhatsApp gibi uygulamalar da ücretsiz ve bildiğim kadarıyla Play Store onlara aylık gelir getiriyor indirme sayısına göre..
Ve kullandığım VPN'de uygulama içi satın alma da bulunuyor bu bir şey değiştirmez mi?
VPN kullansakta kullanmasakta bilgilerimiz sürekli çalınıyor. Kaç defa kart bilgileri faciası oldu, kaç defa üye olduğumuz sitelerden şifreler çalındı, kaç defa alışveriş yaptığımız firmalardan telefon numaraları sızdırıldı. Bence VPN'e gelene kadar daha çok güvenlik açığımız var.
Haklısınız bence.. Hatırlarsanıza Facebook tüm kullanıcılarının hesap bilgilerini sızdırmıştı ve bu yüzden Mark Zuckerburg'a mahkemede tazminat davası açılmıştı... Mark suçunu itiraf ettikten sonra tabi..

Son düzenleme:
Hayır yanlış biliyorsunuz. Play Store'da yanlış bilmiyorsam yaklaşık 3 milyon uygulama var. Google tüm uygulamalara aylık 1000 dolar verse 3 milyar dolar yapar. Hadi belli uygulamalara varsa 1 milyar dolar yapar. Bu Google gibi bir şirket için bile devasa bir ücret. Reklam ücretleriyle karıştırıyor olabilirsiniz. Reklamlardan da tüm masrafı ancak çıkarırlar veya çıkaramazlar. Tüm masrafı çıkardıklarını varsayarsak kâr etmeleri de lazım. Bu yüzden üyelik sistemi koyuyorlar. Üye olmayanlardan da kâr etmeleri lazım. Bu yüzden bilgileri satıyorlar.
Peki bunun benim için kötü bir yanı var mı?
Evet var. Şifrelerinize bile erişebilir belki de indirdiğiniz VPN. Bu bilgiler hackerların takıldığı bir ortamda yayılırsa devamını siz düşünün bence. Ev adresinize veya kart numaranıza kadar rahatça bulabilirler.

Kardeşim tabi ki underground internet biliyorum ve bildiğim kadarıyla hackerlar asla bir şey satmazlar.. O dediğin listeleri ilgi çekmek için yazarlar... Sen parayı ödersin ama onlardan hiçbir şey alamazsın...%99 oranında Hacker mantığı bu... Ve aklı başında olan hiç kimse illegal bir hackera güvenmez.. Suç hackerlara atılıyor ama o dediğin bilgileri satanlar aslında şirketin kendisi...

Haklısınız fakat şöyle düşünün. Sizin kolunuz kırılsa "Aman ne olacak zaten daha önce kırıldı bir daha kırayım bari." der misiniz? Yoksa bir kez kırıldığı için bir daha kırmamak amacıyla önlem mi alırsınız?

Hiç uğraşma eğer telefon ise expressvpn trial mod APK'sı var indir onu haftada bir üyelik oluşturuyorsun tamam. Bu arada ücretsiz VPN'ler bilgilerinizi veri şirketlerine satar, ya da en iyisi Google Cloud al 1 yıllık ücretsiz kendi VPN'ni kur şahsen ben öyle yapıyorum PC için.

Hiç uğraşma eğer telefon ise expressvpn trial mod APK'sı var indir onu haftada bir üyelik oluşturuyorsun tamam. Bu arada ücretsiz VPN'ler bilgilerinizi veri şirketlerine satar, ya da en iyisi Google Cloud al 1 yıllık ücretsiz kendi VPN'ni kur şahsen ben öyle yapıyorum PC için.
Açıkçası veri şirketlerinin ne yaptığı hakkında hiçbir bilgim yok.

Kardeşim tabi ki underground internet biliyorum ve bildiğim kadarıyla hackerlar asla bir şey satmazlar.. O dediğin listeleri ilgi çekmek için yazarlar... Sen parayı ödersin ama onlardan hiçbir şey alamazsın...%99 oranında Hacker mantığı bu... Ve aklı başında olan hiç kimse illegal bir hackera güvenmez.. Suç hackerlara atılıyor ama o dediğin bilgileri satanlar aslında şirketin kendisi...
Hackerlar bir şey satmazlar mı hahahaahha? NordVpn listler bedavaya bile illegalplatform, altenen gibi yerlerde bedava koyuluyor bile, bunlar 1-2 dolara Empire marketta satılabiliyorda, he ayriyetten o hesaplara kredi kartı bilgileri kayıtlıda olabiliyor. Bilmeden konuşmayın.
Screenshot(63).png

İşte bu gibi hesaplar hep sızdırılmış bilgilerden elde ediliyor ve satılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı