Vücudum ağrıyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar vücudum çok sızlıyor ağrıyor. Oturmaktan desem okul sıraları malum ve evde de oturduğum koltuk gayet güzel rahat oturulan yer eskise de güzel. Fakat ağrıyor yani parmaklarının kemikleri sırtım bacağım falan. Ne yapmam lazım? Yaşım 15 bu arada yani ağrıması için erken, annemde bacak sendromu var fakat benim her yerim ağrıyor sadece bacak olsa tamam gen aktarımı derimde her yerim ağrıyor. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar vücudum çok sızlıyor ağrıyor. Oturmaktan desem okul sıraları malum ve evde de oturduğum koltuk gayet güzel rahat oturulan yer eskise de güzel. Fakat ağrıyor yani parmaklarının kemikleri sırtım bacağım falan. Ne yapmam lazım? Yaşım 15 bu arada yani ağrıması için erken, annemde bacak sendromu var fakat benim her yerim ağrıyor sadece bacak olsa tamam gen aktarımı derimde her yerim ağrıyor. Ne yapmam lazım?
Ne yapman lazım acaba bir doktora gitmeyi mi düşünsen mesela?

Hacı bunun cevabını burda değilde hastanede alırsın ya :) Hani dalga geçmek gibi algılama sakın, cidden doktora gitsen burdakinden daha seri çözüme kavuşursun.

Acaba yoğun tempodan olabilir mi?

@Tom Shelby @anilk91 Hocam okul devamsızlığı yapmamak için ilk size sorayım dedim aslında benimde aklıma hastaneye gitmek gelmişti de okulu aksatmama kızıyor ailem. @GameX34 Yoğun tempo değilde yani normal yaptığımı yapıyorum kalkıyorum okula gidiyorum okulda az yürüyom genelde sınıfta takılıyom eve geliyom oturuyorum okadar dışarı çıkıp gezme yada yanlış hareket yaptığımı düşünmüyorum.

@Tom Shelby @anilk91 Hocam okul devamsızlığı yapmamak için ilk size sorayım dedim aslında benimde aklıma hastaneye gitmek gelmişti de okulu aksatmama kızıyor ailem. @GameX34 Yoğun tempo değilde yani normal yaptığımı yapıyorum kalkıyorum okula gidiyorum okulda az yürüyom genelde sınıfta takılıyom eve geliyom oturuyorum okadar dışarı çıkıp gezme yada yanlış hareket yaptığımı düşünmüyorum.
Tamamda dostum şimdi sağlık bu, sağlıktan ötesi yalan yani. Okul vakti değilde okuldan sonra da gidebilirsin doktora. Mesela şuan bile aile fertlerinden birisine söyleyip acile götürmesini isteyebilirsin durumu anlatıp.

Ayrıca bir soru sormak istiyorum kaç kilosu acaba?

Babamın omuruliğinde sorun var benim yaşlarımda çıkmış bende ufak tefek uyuşmalar haricinde bir sorun yok. Gen her zaman aynı şekilde geçmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı