Vücüt geliştirme antrenman programı ağır mı?

Sriterion

Centipat
Daha fazla  
arkadaşlar ben hacım kazanmak ısteyen bırısıyım bu yuzden agır kılo 8 10 tekrar bazen 6 tekrar yapıyorum. Fakat soyle bır durum yaşıyorum atıyorum gogus gunu bench press dumbell press dumbell fly incline bench press incline dumbell press incline dumbell fly ve cable cross over yapıyorum 4 set 8 10 tekrar bu bu program fazla mı ne yapmamı onerırsınız, bu program ıle gelısır mıyım yoksa fazla mı gelır? Fıkırlerınızi almak ıstıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hacım kazanmak ısteyen bırısıyım bu yuzden agır kılo 8 10 tekrar bazen 6 tekrar yapıyorum. Fakat soyle bır durum yaşıyorum atıyorum gogus gunu bench press dumbell press dumbell fly incline bench press incline dumbell press incline dumbell fly ve cable cross over yapıyorum 4 set 8 10 tekrar bu bu program fazla mı ne yapmamı onerırsınız, bu program ıle gelısır mıyım yoksa fazla mı gelır? Fıkırlerını almak ıstıyorum.
Bu kadar fazla set ve bu kadar fazla hareket yapman fazla. Alt-iç ve üst göğüs olarak 3 bölgeden 4 hareket yaparsan yeterli olacaktır. Bu 4 hareketi eksik bölgende 2 hareket diğer bölgelerde 1 er hareket olarak yaparsan yeterli olacaktır. Tekrar ve set sayısı da senin dayanıklılığına bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı