Vücut Geliştirme Ekipmanlar Ve Takviye Gıdalar

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Kesik kesik de olsa yaklaşık 3 ay kadar fitnessa gittim. 1 ay sadece cardio diğer aylarsa kısım kısım vücut geliştirmek için gittim. Herhangi bir ilerleme olmadı ağrılar dışında. Doğru bir şekilde nasıl başlarım hangi ekipmanlarla hangi takviye gıdalarla örnek vermek gerekirse yağ yakıcı vitamin vb. şeyleri kullanmalı mıyım?

Kas geliştirmek teknik iştir. Düzenli bir program ve ağırlıkların da düzenli olarak artması şart. Kaslarınızı spor salonunda zedelersiniz, evde siz uyurken kaslarınız onarılır. İşin temelinde bu var. Eğer kas kütlesi kazanmak istiyorsanız antreman, uyku, beslenme üçlüsü harika olmalıdır. Bunlardan biri eksik olursa kaslarınız istediğiniz gibi gelişmeyebilir.

Supplement olarak direkt olarak etkisini görebileceğin kreatin var. Setler boyunca birazcık daha fazla enerji veriyor. Eğer kreatin kullanacaksan günlük bol su içmeye özen göster. Kan testi için örnek verecek olursan da doktorunu kreatin kullandığını söyle. Eğer beslenmen iyiyse vitamin ve mineral takviyesine gerek olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı