Vücut geliştirme soru cevap

Kaslı bir vücut için spor salonuna gitmek zorunlu mu? Yoksa kendimiz evde bir şeyler yapabilir miyiz?
(Şınav, mekik hariç)

Soruyorum çünkü spor salonuna gitmek için pek vaktim olmuyor.

Evde ekipmanlarınız kısıtlı olur. Full body çalışamazsınız. Spor yapmamış halinize göre tabii ki farklar oluşur ayna karşısında ancak 1 yıl düzenli bir şekilde spor salonunda spor yapan bir kişi gibi vücut çıkmaz ortaya.

Haftada 3-4 gün boş 2 saatiniz varsa, spor salonuna gidin büyük değişimler için.

Sayın hocam cevabiniz için teşekkür ederim. 1 sene 6 ay felan oldu spor yapmayalı. Öncelikle bana full body programı önerirmisiniz? Hareketlerin isimleri aklıma gelmiyor artık mail olarak yazarsanız öneri program çok sevinirim. Barbell curl konusu söyle alip duvara yaslaniyorum sadece 1 tane ve sag sol barın uclarindan birer kişi emniyette bir kiside karsimdan bana destek olup benle kaldirdi.Bench Presstede yardim aldim.

Yaşım 13 boyum 1.72. Evde 20 KG ağırlık kaldırsam gelişimimde sıkıntı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben abur cubur filan çok nadir yerim ama beslenmeme de dikkat etmem. Ne varsa onu yerim çok fazla protein ağırlıklıda beslenmiyorum. 4 aydır spor yapıyorum. Vücudum toparlandı kendini belli etmeye başladı ama hala iyi değil. Sebebi bundan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…