Vücut Kitle Endeksiniz Kaç?

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1,87 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 54 kg
  3. İdeal Kilonuz: 69 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 22,1 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Maasallah bana, ellemterefis kem gözlere sis.

92 kiloyum, boyum 174
Vücut Kitle Endeksim: 30,4 kg / metrekare , Sonuç: Şişman (Obez) - I. Sınıf
Çabuk şekilde zayıflamam için ne yapmalıyım ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

22.15 Çıktı. :) Boy 170 cm, kilo 64 kilogram. Normal çıktı ama nedense kendimi hala zayıf, cılız görüyorum; bu yüzden 10 kilo daha almak istiyorum en az. Bu da 0.1 farkla fazla kilolu olarak gösteriyor beni. :D

22 çıktı fakat -oyunbozanlık yapmak gerekirse- bu çok yanıltıcı ve kilo, yağ oranı öğrenmek için oldukça yanlış bir test.

Örnek olarak 1.80 boya sahip 2 kişiden birisi vücut geliştirme yapıp clean bulk dönemindeyken 90 kilo olabilir diğer kişi de hayatında hiç spor yapmamış, sağlıksız beslenen 90 kilo birisi olabilir. Bu 2 kişinin de BMI'sı aynı çıkar. Vücudun farklı yerlerindeki deri kalınlığı ölçümünü kumpas ile yaparak en sağlıklı yağ oranı sonucunu elde edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı