VX2458-C-MHD Display kablosu açıkken beyaz çigiler

Cheeby

Femtopat
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, yeni monitör aldım ViewSonic 24 VX2458-C-MHD 1800r FHD 1ms 144Hz (HDMI+DP+DVI) FreeSync bu monitöre HDMI ile bağlandığımda 144Hz olarak gözüküyor fakat arkadaşlarım orada 144Hz yazsa bile o kadar almıyorsundur dedi. Onların tavsiyesi üzerinde Display kablosu aldım ve taktım ama bu sefer bilgisayar açılırken açılma esnasında ekranda siyah beyaz çizikler oluşuyor ve açıldığında kayboluyor hdm ile bağladığımda böyle bir sorun olmuyor. 2 tane sorum olacak birincisi böyle kullanmaya devam ettiğimde ileride herhangi bir sorun yaşar mıyım ekran kartımda ya da monitörümde, 2. sorum ise HDMI ile kullansam 144Hz alabilir miyim?

 

Dosya Ekleri

  • sssss.png
    sssss.png
    293 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhaba, yeni monitör aldım ViewSonic 24 VX2458-C-MHD 1800r FHD 1ms 144Hz (HDMI+DP+DVI) FreeSync bu monitöre HDMI ile bağlandığımda 144Hz olarak gözüküyor fakat arkadaşlarım orada 144Hz yazsa bile o kadar almıyorsundur dedi. Onların tavsiyesi üzerinde Display kablosu aldım ve taktım ama bu sefer bilgisayar açılırken açılma esnasında ekranda siyah beyaz çizikler oluşuyor ve açıldığında kayboluyor. 2 tane sorum olacak birincisi böyle kullanmaya devam ettiğimde ileride herhangi bir sorun yaşar mıyım ekran kartımda ya da monitörümde, 2. sorum ise HDMI ile kullansam 144Hz alabilir miyim?

Ben her açılan Viewsonic vx2458 konusunun altına bedava verseler almayın yorumu yazıyorum yazmadan geçemiyorum. Forumdakilerin Rampage ve Gamepower vs gibi ürünleri gömeceğine bu ürünü gömmeleri lazım. 4-5 ay kadar kullandım bu monitörü eğer dünyanın en kötü monitörü hangisi anketi yapılsa net bu monitör seçilirdi. Şimdi ki sorununu çözsen bile flicker free, BİOS görüntüsü alamama vs sayamayacagım binlerle sorunla uğraşıcaksın. Bu arada sorunun birinin cevabı bu monitörde HDMI ile 144Hz alabilirsin.
 
Ben her açılan Viewsonick vs2458 konusunun altına bedava verseler almayın yorumu yazıyorum yazmadan geçemiyorum. Forumdakilerin Rampage ve Gamepower vs gibi ürünleri gömeceğine bu ürünü gömmeleri lazım. 4-5 ay kadar kullandım bu monitörü eğer dünyanın en kötü monitörü hangisi anketi yapılsa net bu monitör seçilirdi. Şimdi ki sorununu çözsen bile flicker free, BİOS görüntüsü alamama vs sayamayacagım binlerle sorunla uğraşıcaksın.
Dostum şuanda bu işaretler hdm ile bağladığımda olmuyor displayle bağladığımda oluyor açılırken açıldıktan sonra oda kalmıyor ama merakım bir sorun oluşturur mu yada hdm ile kullansam 144hz tam alabilir miyim
 
Dostum şuanda bu işaretler hdm ile bağladığımda olmuyor displayle bağladığımda oluyor açılırken açıldıktan sonra oda kalmıyor ama merakım bir sorun oluşturur mu yada hdm ile kullansam 144hz tam alabilir miyim
Bu monitör de yüzlerce kronik sorun var bende bu tür bi sorun yoktu ama ben de display port ile BİOS ta görüntü vermiyordu.
 
Arkadaşlar ViewSonic'in sadece bu ürününde değil nerdeyse çoğu ürününde sorun var. Yukardaki arkadaş doğru demiş. Rampage'i , Gamepower'ı gömeceklerine ViewSonic'i gömsünler. Bende de var bi monitör aldığım günden beridir sorunlar yaşamaktan gına geldi. İşin kötüsü servisleride problemleri çözemiyor saçmalık.
 
Aynı hatayı Linux ile Windows 10 dual-boot kullanmaya başladıktan sonra görmeye başladım. Her açılışta ve kapanışta böyle bir görüntü alıyorum. DP ile bağlı ve kullandığım kablo Pageu Vesa sertifikalı.
 

Geri
Yukarı