VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Bu lafı kendine diyorsan evet haklısın anlamıyorsun çünkü ne desem Wraith ürünü denemek gibi bir şey sunmuyor istersen alma bu beni ilgilendirmez. Trendyol iade yapıyor mu sanıyorsun :D. Connectgameden Dareu A950 Pro alınca nasılda iade almıyorlar gör Trendyol üzerinden. Sonuçta iade ediyormuş :D.

Attack Shark X3 birçok kronik sorunu var. Ama bu takılma olayını düzelttiler güncelleme ile ama hala bazılarında devam ediyor kısacası Attack Shark'in elinden paketli çikolata yemem.

Ondan bahsediyorum bende arkadaş anlamıyor modele göre yorum yap diyor kronik modelleri olan bir markadan neden ürün alayım. Kronik diyorlar diyorum bana çarpıtıyor SE+ kronik diyor nesi kronik gerçekten anlatmasını çok merak ediyorum ne sorunu var acaba.

Ondan bahsediyorum bende arkadaş anlamıyor modele göre yorum yap diyor kronik modelleri olan bir markadan neden ürün alayım. Kronik diyorlar diyorum bana çarpıtıyor SE+ kronik diyor nesi kronik gerçekten anlatmasını çok merak ediyorum ne sorunu var acaba.

Kesin mcu der ama Furylevel Z1 de aynı mcu kullanıyor ama SE + uzantısı bilinmiyor. Sonuçta beken mcu ikisi de bekliyoruz bakalım.

Hocam ne kronik sorunu var anlat bende kullandığım fareyi bileyim. Ve zaten markaya göre de yorum yapmıyorum Attack Shark kullanmadım Attack Shark'a kronik diyorlar ben kullanmadığım ürüne pek yorum yapmam. Yazdığım da “attack sharka kronik diyorlar” düzgün okumanızı öneririm. Dikkat ederseniz “attack shark kronik” yazmıyor 😅

Farklı forumda direk kendim alınır mı diye bir konu açmıştım R1 SE almayı düşünüyordum. R1 SE hiç tavsiye edilmedi alınacaksa R1 Pro alınması söylendi. Bende tabii ki de almadım siz bana kendi kullandığım fareyi öğretiyorsanız bende sizin kullandığınız fareyi öğreteyim zaten ne olacak.

Farklı forumda direk kendim alınır mı diye bir konu açmıştım R1 SE almayı düşünüyordum. R1 SE hiç tavsiye edilmedi alınacaksa R1 Pro alınması söylendi. Bende tabii ki de almadım siz bana kendi kullandığım fareyi öğretiyorsanız bende sizin kullandığınız fareyi öğreteyim zaten ne olacak.

Benim size öğrettiğim yok direkt seyi önermemelerinin sebebi 200 daha koy Fury al R1 düz al demeleri. Neyi kronik sorunu öğrenebilir miyim?

Benim size öğrettiğim yok direkt seyi önermemelerinin sebebi 200 daha koy Fury al R1 düz al demeleri. Neyi kronik sorunu öğrenebilir miyim?

Burada konu açınca zaten çoğu kişi daha iyi pahalı olanını önerir siz F/P diye bir şey duymadınız sanırım.

Bağlantı veya takılma olması gerekiyor. Orasını tam hatırlamıyorum. Konuyu en diplerden bulabilirsem buraya atmaya çalışırım.

Burada konu açınca zaten çoğu kişi daha iyi pahalı olanını önerir siz F/P diye bir şey duymadınız sanırım.

Duyduğumdan dolayı zaten o farelere yaklaşmadım.

Bağlantı veya takılma olması gerekiyor. Orasını tam hatırlamıyorum. Konuyu en diplerden bulabilirsem buraya atmaya çalışırım.

Takılma vs hiçbir şey yok kronik bir mouse da değil ilk defa senden duydum kronik denildiğini herkesin dediğine inanma herkes dediğimde 1 kişi falan kronik demiş sende ona inanmışsın.

Duyduğumdan dolayı zaten o farelere yaklaşmadım.

Hangi fareyi aldınız? SE alma 200 koy tamam ama düz R1 çok F/P bir ürün.

Takılma vs hiçbir şey yok kronik bir mouse da değil ilk defa senden duydum kronik denildiğini herkesin dediğine inanma herkes dediğimde 1 kişi falan kronik demiş sende ona inanmışsın.

Siz zaten o konuda SE alacak param var başka yok Fury de istemiyorum deseniz o fareyi önerecekler 200 daha koy mantığı yüzünden önermiyorlar dediğim gibi.

1 kişi falan değildi konuyu bulabilirsem atarım ama en az 7 8 kişi bunu dedi. Bende almadım. Memnun muyum? Memnunum.

1 kişi falan değildi konuyu bulabilirsem atarım ama en az 7 8 kişi bunu dedi. Bende almadım. Memnun muyum? Memnunum.

Bir size denk geldi sanırım o 7 8 kişi, çok araştırdım kimsenin kronik dediğini görmedim aldım 1 aydır da kullanıyorum yaklaşık, kronik sorunu geç ufak sorunu bile yok takılma deyince Attack Shark ile karıştırdınız herhalde.

Bir size denk geldi sanırım o 7 8 kişi, çok araştırdım kimsenin kronik dediğini görmedim aldım 1 aydır da kullanıyorum yaklaşık, kronik sorunu geç ufak sorunu bile yok takılma deyince Attack Shark ile karıştırdınız herhalde.

Marka kötüleme model kötüle diyorsun 7 8 kişi kronik dedi diye bana gelmiş kronik diyorsun daha fazla araştırsaydın bu fikirde olmazdın.

Marka kötüleme model kötüle diyorsun 7 8 kişi kronik dedi diye bana gelmiş kronik diyorsun daha fazla araştırsaydın bu fikirde olmazdın.

Markada modelde kötüle demiyorum model neyse onu söyle diyorum. Araştırdım zaten konu konu video video gezip emin oldum ben. Tabii ki de iyi ki almadım. Dış malzeme kalitesinden hafif düşürüp 8000Hz+şarj istasyonu+klavye ile aynı programdan kontrol edebileceğim bir fare aldığıma asla pişman değilim aksine aldığıma çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı