VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Hocam günlük yoğun kullanımda ne kadar gider acaba? Bir de sizce beyaz renk mi siyah renk mi?

Hocam bana sormamışsın ama görmüşken cevaplayayım ben bir farklılık olsun diye beyaz modeli aldım sorun olmadı sararma yaşamadım kirler bir ıslak mendille silip kurulasan bile hızlıca çıkıyor ama hızlı kirleniyor titizlik problemin varsa önermem beyaz olanı almanı.

İşte olay tam olarak bu ama neden VXE r1?

İkisinden iyi olacağını düşünmüyorum hocam ya.

Teşekkürler.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Anladım hocam teşekkürler.

Teşekkürler hocam şarj konusunda nasıl acaba?

Sizin kararınız diğer 2 seçenekte sizi üzmez.

Hocam bana sormamışsın ama görmüşken cevaplayayım ben bir farklılık olsun diye beyaz modeli aldım sorun olmadı sararma yaşamadım kirler bir ıslak mendille silip kurulasan bile hızlıca çıkıyor ama hızlı kirleniyor titizlik problemin varsa önermem beyaz olanı almanı.

Doğru diyorsun tek mouse da değil direkt beyaz bir şey almamalı titiz olan birisi ama bende beyaz rengini kullanıyorum terleme falan olmadı üstünde toz bile görmedim hiç kişiden kişiye değişir tabii.

Şunu okursan görürsün. Tabii yine söyleyeyim gerçek mi bilmiyorum. Rehber: Her bütçeye göre fare önerisi ayrıca bir şeyler daha buldum. Encoderden de kaynaklı olabilir.Eki Görüntüle 2420608
Eki Görüntüle 2420602

Bende Fury'de gıcırdama vs okudum kalite kontrolden geçemediği oluyormuş sorun da bu zaten Fury 10 da 5 geçiyorsa VXE 10 da 9 geçiyor o yüzden Fury'de iade olup VXE de olmaması gayet normal.

Kronik sorunluları da keyfine kategorisine aldığını söylüyorum ben zaten.

Aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum öyle bir şey de okumadım ki arkadaşın dediği gibi kronik bir şey olsa kimse almaz satıştan da kalkar ve Attack Shark kronik diyorlar, bir kişi kronik olduğunu bile bile alıyorsa Wraith ne yapabilir bu durumda. Ve wraithtte yok Trendyol'da var demeniz de saçma Wraith aracı gibi bir şey yeni yeni çıkan ünlenen bir marka nasıl Trendyol ile karşılaştırabiliyorsunuz.

Bende Fury'de gıcırdama vs okudum kalite kontrolden geçemediği oluyormuş sorun da bu zaten Fury 10 da 5 geçiyorsa VXE 10 da 9 geçiyor o yüzden Fury'de iade olup VXE de olmaması gayet normal.

Aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum öyle bir şey de okumadım ki arkadaşın dediği gibi kronik bir şey olsa kimse almaz satıştan da kalkar ve Attack Shark kronik diyorlar, bir kişi kronik olduğunu bile bile alıyorsa Wraith ne yapabilir bu durumda.

Attack Shark'ın alakasını anlamadım?

Aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum öyle bir şey de okumadım ki arkadaşın dediği gibi kronik bir şey olsa kimse almaz satıştan da kalkar ve Attack Shark kronik diyorlar, bir kişi kronik olduğunu bile bile alıyorsa Wraith ne yapabilir bu durumda. Ve wraithtte yok Trendyol'da var demeniz de saçma Wraith aracı gibi bir şey yeni yeni çıkan ünlenen bir marka nasıl Trendyol ile karşılaştırabiliyorsunuz.

Siz direk okumuşsunuz işte burada direk kullanan insan zaten okuduğunuz kısımları doğru olup olmadığını da cevaplayabilir.

O da kronik bir marka o yüzden örnek verdim şöyle düşün ben sana kronik deyip bu fareyi satıyorum sende alıyosun ondan sonra gelip bana kronik bu diyorsun mantıklı mı bu sence alıcı kronik ürün alırsa alıcının suçu zaten.

Markaya göre yorum yapmayın X3 gibi bazı modellerinde var bazı modellerinde yok. Gayet de fiyatının hakkını veren bir marka aslında.

O da kronik bir marka o yüzden örnek verdim şöyle düşün ben sana kronik deyip bu fareyi satıyorum sende alıyosun ondan sonra gelip bana kronik bu diyorsun mantıklı mı bu sence alıcı kronik ürün alırsa alıcının suçu zaten.

Siz direk okumuşsunuz işte burada direk kullanan insan zaten okuduğunuz kısımları doğru olup olmadığını da cevaplayabilir.

Herkes cevaplayamaz herkes Fury'de gıcırdama yaşıyor demedim çünkü ben. VXE için daha iyi yorum yaparım zaten kullandığım için.

Markaya göre yorum yapmayın X3 gibi bazı modellerinde var bazı modellerinde yok. Gayet de fiyatının hakkını veren bir marka aslında.

Olabilir ben şahsen risk almam hiç kronik olmayan bir marka alırım.

Son düzenleme:

Herkes cevaplayamaz herkes Fury'de gıcırdama yaşıyor demedim çünkü ben. VXE için daha iyi yorum yaparım zaten kullandığım için.

Olabilir ben şahsen risk almam hiç kronik olmayan bir marka alırım.

Markaya göre göre yorum yapıyorsanız az önce öve öve durduğunuz VXE r1'in SE+ versiyonunda zaten MCU yetersizliğinden dolayı kronik sorunu var. Markaya göre değil modele göre yorum yapmanızı öneririm.

Markaya göre göre yorum yapıyorsanız az önce öve öve durduğunuz VXE r1'in SE+ versiyonunda zaten mcu yetersizliğinden dolayı kronik sorunu var. Markaya göre değil modele göre yorum yapmanızı öneririm.

Hocam ne kronik sorunu var anlat bende kullandığım fareyi bileyim. Ve zaten markaya göre de yorum yapmıyorum Attack Shark kullanmadım Attack Shark'a kronik diyorlar ben kullanmadığım ürüne pek yorum yapmam. Yazdığım da “attack sharka kronik diyorlar” düzgün okumanızı öneririm. Dikkat ederseniz “attack shark kronik” yazmıyor 😅

Son düzenleme:
Bir insana 3 kez aynı şeyi dememe rağmen anlamıyorsa 4.cüsünü söylemem zaman kaybı.

Bu lafı kendine diyorsan evet haklısın anlamıyorsun çünkü ne desem Wraith ürünü denemek gibi bir şey sunmuyor istersen alma bu beni ilgilendirmez. Trendyol iade yapıyor mu sanıyorsun :D. Connectgameden Dareu A950 Pro alınca nasılda iade almıyorlar gör Trendyol üzerinden. Sonuçta iade ediyormuş :D.

Attack Shark X3 birçok kronik sorunu var. Ama bu takılma olayını düzelttiler güncelleme ile ama hala bazılarında devam ediyor kısacası Attack Shark'in elinden paketli çikolata yemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı