VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Markada modelde kötüle demiyorum model neyse onu söyle diyorum. Araştırdım zaten konu konu video video gezip emin oldum ben. Tabii ki de iyi ki almadım. Dış malzeme kalitesinden hafif düşürüp 8000Hz+şarj istasyonu+klavye ile aynı programdan kontrol edebileceğim bir fare aldığıma asla pişman değilim aksine aldığıma çok memnunum.

Hocam zaten siz ne istiyorsanız onu alın beni ilgilendirmez ben 1.5 k verip garantisiz bir şey almam sizin yanlış konuştuğunuz konu kronik demeniz kronik olduğu falan yok.

Varsayımın kaynağı ise mcusundan kaynaklanıyor şikayet var bekenin o uzantısı ile.

Bahsettiğin şikayeti ortaya çıkaran adam zaten Z1'i satan adam. Bundan dolayo farkli bir uzantisini kullandigini soyluyor kendi faresini tanittigi videoda acikladi zaten hepsini.

Hocam peki VXE kronik midir?

Kendisini yazin almayi planliyorum koleksiyonu genisletmek amaciyla. Kronik oldugunu dusunmuyorum ama bence Z1 daha tercih edilesi bir ürün. Özellikle satan sitenin iade konusunda zorluk cikarmasi sebebiyle. Onun disinda hemen hemen aynilar zaten tek fark baklava desenli olmazi Z1'in.

Kendisini yazin almayi planliyorum koleksiyonu genisletmek amaciyla. Kronik oldugunu dusunmuyorum ama bence Z1 daha tercih edilesi bir ürün. Özellikle satan sitenin iade konusunda zorluk cikarmasi sebebiyle. Onun disinda hemen hemen aynilar zaten tek fark baklava desenli olmazi Z1'in.

Şakasına sordum arkadaş bilmeden VXE kronik diyor da 😅 sende gönül rahatlığı ile alabilirsin çok güzel bir mouse ama amaç koleksiyonsa Fury tavsiye etmem görüntüsü kötü bence.

Şakasına sordum arkadaş bilmeden VXE kronik diyor da 😅 sende gönül rahatlığı ile alabilirsin çok güzel bir mouse ama amaç koleksiyonsa Fury tavsiye etmem görüntüsü kötü bence.

Yok hem kullanmak hem koleksiyon. Ayrica sitesindeki fotograflara bakmayin guzel gayet.

VXE değil SE modeli kronik diyorum sizin bu anlama işinin ortası yok galiba.

Geri
Yukarı