VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Dostum anlamadığını sanıyorum sana tekrar anlatacağım. Çift tıklama gibi bir sorun onlarca testte kolayca anlaşılır. Boşuna demiyorum kontrol ediyorlar diye. Satıştan kalkınca ki şu ana kadar satıştan kalkan ürün yok kronik sorun için. Ama öyle bir şey olsa bile garanti hakkı verir.

Bence siz benim demek istediğimi anlamadınız o model kronik sorunlu ürünse zaten 1 2 ay sonra kendini gösterir. Tek bir inceleme ile nasıl anlasınlar kronik sorunu olup olmadığını. Zaten birine gidecek ürünün kutusunu 1 2 ay açık tutamazlar.

Bence siz benim demek istediğimi anlamadınız o model kronik sorunlu ürünse zaten 1 2 ay sonra kendini gösterir. Tek bir inceleme ile nasıl anlasınlar kronik sorunu olup olmadığını. Zaten birine gidecek ürünün kutusunu 1 2 ay açık tutamazlar.

O zaman neden şikayet gelmiyor? Bu mantıkla bilgisayarda almayalım sonuçta kronik olabilir. Ayrıca garanti boşuna mı var?

Kullanamadığın garanti tabii ki de boşuna var nasıl olsa nasıl zarar gördüğünü kanıtlayamıyorsun.

Kronikten garantiye giden mouse yok konusunu bul etiketle beni çok merak ettim. Öyle bir şey olsa şikayet olur değil mi dostum. Kanıtlayamıyorsan her yerde ki garantinin ne anlamı var.

Bende onu soruyorum zaten size ama anlamamak için ısrar ediyorsunuz.

Tamam da yok yani yok kronik olsa adamlar anlar şikayet gelmiyor ürün kalkmıyor ben sana anlatıyorum diyorum ki 100 tanesinde 5 tane çıksa bu onu kronik sorunu yapmaz. Wraith 1-2 yıldır var ve kronik şikayeti gelmedi gıcırdama dışında. Fareyi düşürsen bile mouse kendisi atlamıyor sen düşürüyorsun nasıl garanti bekliyosun.

Kontrol etse bile bu ürünün kendinden kronik sorunlu bir model olabileceğini değiştirmiyor.

Arkadaşım sen bu ürünü MediaMarkt'tan da alsan kronik Trendyol'dan da alsan kronik wraithtten alsan da kronik bu konunun Wraith ile ilgisi yok kronik olmayan ürünü alacaksın bu kadar.

Tamam da yok yani yok kronik olsa adamlar anlar şikayet gelmiyor ürün kalkmıyor ben sana anlatıyorum diyorum ki 100 tanesinde 5 tane çıksa bu onu kronik sorunu yapmaz. Wraith 1-2 yıldır var ve kronik şikayeti gelmedi gıcırdama dışında. Fareyi düşürsen bile mouse kendisi atlamıyor sen düşürüyorsun nasıl garanti bekliyosun.

Evet zaten anlattığım gibi arkadaşım kırdı parasını verdi yaptırdı donanım yazılımsal bir sorun ise Wraith'in garantisi zaten devreye girer ama yok elime oturmadı yok kırdım her şeyi nasıl kapsasın. Ve sen bu ürünü aldın 2 gün kullandın iade ettin bu ürün artık 2. el adamlar bunu çöpe mi atsın başkasına sıfır diye 2. el mi satsın bir seçenek yok.

Hangisinin tipini beğeniyorsan onu al çok fark etmez ama VXE R1 öneririm.

İşte olay tam olarak bu ama neden VXE r1?

Aralarında abartı bir fark yok. Ama AJ159 Pro hala varken bence onları almaya gerek yok. İkisinden de daha iyi ve şekli VXE r1'e çok benzer.

İkisinden iyi olacağını düşünmüyorum hocam ya.

VXE R1 250 mAh bataryaya sahip ve daha hafif ama Furylevel Z1 450 mAh bataryaya sahip ve 2-3 gram var aralarında. Hangisinin shapeini sevdiysen onu al.

Teşekkürler.

Hocam aktif Furylevel Z1 kullanıyorum 5 ay oldu satıcı her süreçte benimle ilgilendi daha bir sorunda yaşamadım ne kadar oynuyorsun bilmiyorum ama günlük 2 saat kadar kullanıp rahat 1 hafta çıkarıyorum ben teknik olarak bir şey diyemem ama Furylevel Z1 aldım pişman değilim alırsan kutuyu açarken video çekmeyi unutma sorun çıkarsa paketi açarken video istiyorlar.

Tamamdır hocam teşekkürler.

VXE 1 kullanıyorum, Corsair Katar Pro'dan geçtim CS2'de vuruşlarım çok daha iyileşti.

Anladım hocam teşekkürler.

Aktif 1 aylık Z1 kullanıcısıyım sorun varsa cevaplarım. Tavsiyem Z1 olur VXE R1 garantisi wairth yüzünden güven vermiyor.

Teşekkürler hocam şarj konusunda nasıl acaba?

İşte olay tam olarak bu ama neden VXE r1?

İkisinden iyi olacağını düşünmüyorum hocam ya.

Teşekkürler.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Anladım hocam teşekkürler.

Teşekkürler hocam şarj konusunda nasıl acaba?

Şöyle diyeyim 2 hafta önce taktım şarja en son. 3 gün falan kullanmadım şu an %30 sularında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı