War Thunder Halen Oynanır mı?

Herkese merhaba. Bundan yaklaşık 1 yıl önce War Thunder'a başlamıştım ve oyun P2W olmaya başladığı zaman bıraktım. Şimdi içimde sebepsizce oyuna yeniden başlama isteği var. Hangi ülkede oynadığımı hatırlamıyorum fakat oyuna yeniden başlayıp SSCB seçmek istiyorum. Uçakları ve tankları bana daha gelişmiş geliyor. Sizce hangisini seçmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ha bu arada @114187 :)
Kardeşim bu oyunu 7,5 yıldır oynuyorum ve her ülkeyi tam anlamıyla kasıp deneme şansım oldu. Öncelikle tankta bence 2 ana ırk var almanya ve rusya. Alman atış gücünde üstüne yoktur ama zırhları adama açılı durarak çıkarsan çok etkilidir dik açıyla durursan hoşaf olursun. Rusların ise topu ne güçlü ne zayıftır ve adama dik açıyla durman gerekir t54 gibi güzel bir tankta bile azıcık açılı durursan tek yersin. Başlarda ruslarda eziyet çekersin ancak ilerde meyvesini toplarsın. Muharebe puanın 6,7 geçtikten sonra zırhın bir önemi kalmıyor her şey çeviklik ve hız üzerine oluyor. Burada da almanyanın meyvesini toplarsın.
Uçaklarda ise atıcılığın ve aim in iyiyse kesinlikle rusları seçmeni öneririm uçakları silah konusunda zayıf olsa da hızları ve manevra konusunda dengelidir.
Deniz savaşlarında ise almanya yı seçmezsen ezilirsin bu kesin ve nettir iyi oyunlar dilerim.
kendini geliştirip turnuvalara katılmak istersen buradan yaz bana.

Oyunu 1800 saat oynayan birisi olarak eğer bir ülkenin tier 6 tanklarına kadar açmak istiyorum diyorsan premium almalısın çünkü tier 5'e geldiğinde ne para birikiyor ne de doğru düzgün rp geliyor.Onun dışında bana kalırsa en eğlenceli 2.dünya savaşı içeren bir tank uçak gemi similasyonu.Ara sıra girip hala oynarım.

Oyuna para vermem sadece can sıkıntısına oynuyorum, ama dediğim olay saçma geldi biraz 3 kere yeniden doğma şansın var tamam da adam sana bir vuruşta Tank'ı patlatıyor, bana bu mantıklı gelmedi.

Oyun gerçekci olduğu için ammorack olasılığı çok yüksek ve bu oyunda mürettabat kavramı gerçeğe uygun olduğu için 4 ya da bütün mürettabatın ölünce otomatik olarak ölmüş olarak sayılıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı