Doğru yoldasın evlat. Ama oynanmaz oyun. Çok oynadım ama oyun berbat niye mi ya ezici rakip geliyor ya da sen ezici rakip oluyorsun hiç kafa kafaya rakip gelmiyor.SSCB ile başladım iyi midir?
Doğru yoldasın evlat. Ama oynanmaz oyun. Çok oynadım ama oyun berbat niye mi ya ezici rakip geliyor ya da sen ezici rakip oluyorsun hiç kafa kafaya rakip gelmiyor.
Bende aynı hisse kapılıyorum. Booster etkinleştirip Gaijin tarafından uptier olunması dışında, genel olarak iyi bir takıma sahip olup olmamaya kalıyor iş.Çok oynadım ama oyun berbat niye mi ya ezici rakip geliyor ya da sen ezici rakip oluyorsun hiç kafa kafaya rakip gelmiyor.
Bende aynı hisse kapılıyorum. Booster etkinleştirip gaijin tarafından uptier olunması dışında, genel olarak iyi bir takıma sahip olup olmamaya kalıyor iş.
Daha doğrusu, hangi takımın daha iyi hafif tank oyuncuları varsa.
Eki Görüntüle 2145244
Bende aynı hisse kapılıyorum. Booster etkinleştirip gaijin tarafından uptier olunması dışında, genel olarak iyi bir takıma sahip olup olmamaya kalıyor iş.
Daha doğrusu, hangi takımın daha iyi hafif tank oyuncuları varsa.
Eki Görüntüle 2145244
Çoğunlukla tank oynuyorum, Birleşik Krallık main şeklinde. Uçaklarda pek ilerlemedim.bu kadar saatiniz var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çoğunlukla tank oynuyorum, birleşik krallık main şeklinde. Uçaklarda pek ilerlemedim.
Tank konusunda oynanış tarzınız nedir?
Alman ve Sovyet Anti-Tankları fena değildir.tek atmak.
Daha hiç oynamadim ama daha önce World of Tanks oynamıştım eskiden açıkçası sen sevdigim şey zırhlı hayvan gibi ve tek atmak. Hiz önemli değil çok hatta hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.