War Thunder premium uçak önerisi

ExoJQ

Hectopat
Uzun süredir SSCB ağacını kasıyorum ama gerçekten çok sıkıldım yavaş yavaş kasmaktan. Premium hesabım olsa bile gerçekten çok yavaş bir şekilde uçak açılıyor, bu yüzden premium uçak almak istiyorum. Sizce hangi Sovyet uçağını açmalıyım? İkinci bir soru olarak sanırım biraz Sovyet'lerden de sıkıldım. Amerika, İsveç tarzı ülkeler çok hoş geliyor gözüme, Amerika ağacından bir premium alsam sadece o premiumla Amerika ağacını baştan kasabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oynanış tarzınızı göz önünde bulundurup bir uçak alın ve indirimleri kovalayın kahrolası Gaijin uçakları tipo tüpü fiyatına satıyor bütçeniz yetiyorsa F4-S alıp F-16 kasmanızı HMS modu daha gelişmiş diye F-14B veya F-15 kasabilirsiniz ama size naçizane önerim F-16 alıp HMD PD ile baktığınız düşmana FOX-3 roketi fırlatmanız.

Ha bir de ekleme yapalım aldığınız uçağın Voice Warning Systemine de biraz alışık olmanız lazım, Terrain terrain diyen bir F16'yı mı tercih edersiniz yoksa mantığı manevra yapabilen Sukhoi'de en ufak sağ sol yaptığınızda size predniyil ugol atakiy, predelnaya peregruzka diye bağıran Sukhoi 27'yi mi tercih edersiniz.

Son düzenleme:
Hem base bombalayarak hem de hava-hava yaparak karışık araştırma puanı kasmak istiyorum önerebileceğin bir uçak var mı?
Ben jet pek oynamıyorum maalesef pek bilgim yok. Ama bu kanalı öneriyorum. War Thunder hakkında bilgili bir arkadaş. Severek takip ediyorum. Önerdiği premium uçaklara bakabilirsin. Merak ettiğin uçaklarla ilgili de çoğu modelin incelemesini ve oynanış videosunu bulabilirsin.

Ben jet pek oynamıyorum maalesef pek bilgim yok. Ama bu kanalı öneriyorum. War Thunder hakkında bilgili bir arkadaş. Severek takip ediyorum. Önerdiği premium uçaklara bakabilirsin. Merak ettiğin uçaklarla ilgili de çoğu modelin incelemesini ve oynanış videosunu bulabilirsin.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı