Warzone 2.0 "hueneme" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

cqs

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
amd
Merhaba, Warzone'ye inte reset atınca giriyor ama başka cihazla bağlanınca yine heuneme hatasını veriyor. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Warzone'ye inte reset atınca giriyor ama başka cihazla bağlanınca yine heuneme hatasını veriyor. Çözümünü bilen var mı?
Warzone 2.0 Hueneme-concord hataları internet bağlantısı hatalarıdır. Kesin bir çözümü de yok gibi. Ama denenebilecek şeyleri aşağıda yazayım.

Öncelikle kullandığınız internetin stabil çalıştığından emin misiniz ? Yani anlık kopmalar, modem problemleri vs gibi şeyler etkiliyor olabilir. Keza değiştirilmiş DNS ayarı, VPN gibi faktörler de bu soruna yol açabilir.

• Bağlantınızın sorunsuz olup olmadığına emin olun.
  • Oyunda region olarak yanlışlıkla farklı bir kıtayı seçtiyseniz bunu düzeltin, yüksek ping de buna sebep olabilir.
  • Eğer kullanıyorsanız, VPN / DNS ve benzeri şeyleri bağlantı değiştiren ayarları kapatıp, standart bağlantınız ile deneyin.
  • Wi-Fi kullanıyorsanız, kablolu bağlantı ile deneme yapın.
  • UPnP kapatıp öyle deneyin. (Başlat'a services.msc yazın, karşınıza gelen ekranda UPnP ayarını bulup durdurun.) Hangi platformdan oynuyorsanız Steam/Battle.Net dosya doğrulayıp tekrar deneyin. Eğer etkisi olmazsa aynı yerden tekrar UPnP'i aktif edersiniz.

Bir de maalesef bu sorunun çözülmeme durumu var. Biraz araştırdım pek çok kullanıcı sadece modeme reset atarak girebiliyorlarmış oyuna. Yani oyuna girerken sizin de yaptığınız gibi interneti resetlemek bazen tek çözüm olabiliyor. Biraz can sıkıcı farkındayım ama Warzone 2.0 da biraz sıkıntılı bir oyun. Çok bug ve teknik sorunu var hala. Zamanla güncellemelerle çözülecektir diye ümit ediyorum.

Warzone 2.0 hueneme-concord hataları internet bağlantısı hatalarıdır. Kesin bir çözümü de yok gibi. Ama denenebilecek şeyleri aşağıda yazayım.

Öncelikle kullandığınız internetin stabil çalıştığından emin misiniz? Yani anlık kopmalar, modem problemleri vs gibi şeyler etkiliyor olabilir. Keza değiştirilmiş DNS ayarı, VPN gibi faktörler de bu soruna yol açabilir.

• Bağlantınızın sorunsuz olup olmadığına emin olun.
  • Oyunda region olarak yanlışlıkla farklı bir kıtayı seçtiyseniz bunu düzeltin, yüksek ping de buna sebep olabilir.
  • Eğer kullanıyorsanız, VPN / DNS ve benzeri şeyleri bağlantı değiştiren ayarları kapatıp, standart bağlantınız ile deneyin.
  • Wi-Fi kullanıyorsanız, kablolu bağlantı ile deneme yapın.
  • UPnP kapatıp öyle deneyin. (başlat'a services.msc yazın, karşınıza gelen ekranda UPnP ayarını bulup durdurun.) Hangi platformdan oynuyorsanız Steam/Battle.Net dosya doğrulayıp tekrar deneyin. Eğer etkisi olmazsa aynı yerden tekrar UPnP'i aktif edersiniz.

Bir de maalesef bu sorunun çözülmeme durumu var. Biraz araştırdım pek çok kullanıcı sadece modeme reset atarak girebiliyorlarmış oyuna. Yani oyuna girerken sizin de yaptığınız gibi interneti resetlemek bazen tek çözüm olabiliyor. Biraz can sıkıcı farkındayım ama Warzone 2.0 da biraz sıkıntılı bir oyun. Çok bug ve teknik sorunu var hala. Zamanla güncellemelerle çözülecektir diye ümit ediyorum.

Merhaba, internet bağlantım stabil ve oyunu Steam'den oynuyordum. İnternete reset atınca düzeldi akşam başka cihazlar tarafından internete bağlanınca heuneme hatası verdi ve YouTube'dan bakınca cmdeye teredo diabled yazınca adamda oldu bende olmadı sonra buradan bakınca inte reset atınca düzeldi ama akşam internete telefondan bağlanınca tekrardan gitti.

Merhaba, internet bağlantım stabil ve oyunu Steam'den oynuyordum. İnternete reset atınca düzeldi akşam başka cihazlar tarafından internete bağlanınca heuneme hatası verdi ve YouTube'dan bakınca cmdeye teredo diabled yazınca adamda oldu bende olmadı sonra buradan bakınca inte reset atınca düzeldi ama akşam internete telefondan bağlanınca tekrardan gitti.

Superonline mı kullanıyorsunuz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı