Çözüldü Warzone 2.0 Hueneme Negev network hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadir_26

Decapat
Daha fazla  
Call of Duty  Modern Warfare 2 (2022) Screenshot 2023.04.18 - 16.20.45.02.png

Çözüm
Arkadaşlar sorunu 2 ayın ardından çözdüm, statik IP evet çözüm oluyor ancak neden boşa ayda 60 70 TL odeyelim? Telekoma yaptığım baskı akabinde Telekom baglı oldugum portu değiştirdi ve sorun kokten düzeldi, sorun baglı oldugunuz portla alakalı.
Müşteri hizmetleri sorununuzu çözerse lütfen bilgilendirme yapın.

1 saat önce eve geldi arkadaş. Baktı gösterdim durumu buna buradan yapacağı bir şey olmadığını kendisinin daha üstünde bir durum olduğunu ve durumu üstlerine bildireceğini söyledi. Modemi güncellemek istedi ama zaten güncel bir modem kendisi de gördü Wi-Fi 6 modem 3 hafta önce GPON optik sistem gelmişti o zaman yenilenmişti.

Sonuç olarak gitti 1-2 saat sonra tekrar deneyin dedi. Şimdi deniyorum değişiklik yok. Telefon geldi telesekreter ev ziyareti olduğunu sorunun çözülüp çözülmediğini sordu bende çözülmediğini belirttim.

Bakalım bekliyorum olmadı daha sonra tekrar müşteri temsilcisini arayacağım.

Ayrıca bu statik IP falan ile çözdüm diyenler olmuş ben baktım statik IP olmuş aylık 59 TL ben o kadar zengin değilim. 155 TL verdiğim pakete 60 daha verip sadece 1 oyun için bunu almam yani çözecekler bir şekilde. Sorun benden değil. O yüzden o konuya hiç değinmiyorum bile.

1 saat önce eve geldi arkadaş. Baktı gösterdim durumu buna buradan yapacağı bir şey olmadığını kendisinin daha üstünde bir durum olduğunu ve durumu üstlerine bildireceğini söyledi. Modemi güncellemek istedi ama zaten güncel bir modem kendisi de gördü Wi-Fi 6 modem 3 hafta önce GPON optik sistem gelmişti o zaman yenilenmişti.

Sonuç olarak gitti 1-2 saat sonra tekrar deneyin dedi. Şimdi deniyorum değişiklik yok. Telefon geldi telesekreter ev ziyareti olduğunu sorunun çözülüp çözülmediğini sordu bende çözülmediğini belirttim.

Bakalım bekliyorum olmadı daha sonra tekrar müşteri temsilcisini arayacağım.

Ayrıca bu statik IP falan ile çözdüm diyenler olmuş ben baktım statik IP olmuş aylık 59 TL ben o kadar zengin değilim. 155 TL verdiğim pakete 60 daha verip sadece 1 oyun için bunu almam yani çözecekler bir şekilde. Sorun benden değil. O yüzden o konuya hiç değinmiyorum bile.
Bi oyun için kırk takla atıyoruz şaka gibi

Bu sorunun gerçekten ilginç bir çözümü var ve sizler ile paylaşacağım.
“Her adımı sırası ile yapmanızı rica ediyorum”

1. Modeminizi kapatın.
  2. Sisteminizde Steam üzerinden çıkış yapın.
  3. Sisteminizin ağ bağlantısını kapatın “sisteme Ethernet takılı ise çıkarın”
  4. Sistemimizi yeniden başlatın.
  5. Sisteminiz açılınca modemi tekrardan çalıştırın.
  6. Sisteminizi internete bağlayın.
  7. Steam'e girin.
  8. Oyunu çalıştırın.
Birçok arkadaşıma bu yöntemi uygulattım ve başarılı oldu. Çözümü kendi başıma buldum deneme ve yanılma ile.
Umarım sizin sorununuzu da çözer.

@Recep Baltaş @kadir_26 @Ls25

1. Modeminizi kapatın.
  7. Steam'e girin.
  8. Oyunu çalıştırın.
Birçok arkadaşıma bu yöntemi uygulattım ve başarılı oldu. Çözümü kendi başıma buldum deneme ve yanılma ile.

Deneyeceğim.

1. Modeminizi kapatın.
  7. Steam'e girin.
  8. Oyunu çalıştırın.

Yaptım aynı şekilde ancak aynı hatayı tekrar alıyorum hem Steam de hem Battle net de.

Steam de huneme negev.
Bnet de disconnected server.

@Mr. Darktech

Hocam maalesef bu ülkede bu insanlarla biraz zor. Millet sorunu Superonline'a şikayet açmak yerine her ay adamlara 60 TL statik IP vererek çözüyor ve bunu öneriyorlar. Ama sorunumu firma çözsün sallamıyor bile

Tabii bende bu firmanın sahibi olsam sallamam ki derim ne güzel adamlar hem giremiyor girmek için üstüne para ödüyor ne güzel memleket.

Bir şikayet oluşturmak bedava telefonda biraz bastırmak sıkıştırmak 10 dakika ama yok. Tabii sonra benim gibi hakkını savunmak isteyen adam arayınca

Efendim hiç böyle bir şey duymamıştık falan gibi cevaplar alıyorsun şaka gibi ama foruma, Discord'lara veya gruplara bakıyorsun yüzlerce sorun yaşayan var. Şaka gibi bir durum.

Bu işin üstüne gideceğim. Eğer olmadı 5 ay sonra taahhüt bitince bırakıp başka firmaya geçeceğim.

Son düzenleme:

1. Modeminizi kapatın.
  7. Steam'e girin.
  8. Oyunu çalıştırın.

Arkadaşların superonline mı kullanıyor?

Aynı sorunu ben dahil çok fazla kişi yaşıyor. Şöyle bir çözüm var kendim denedim ve girebildim. Önce telefonu kabloyla pc ye bağladım ve usb internet bağlantısını açtım fakat wifi değil mobil veriden girdim.Bu şekilde oldu fakat pingden oynanmıyor bu sefer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı