Modem nedir ve arayüzde UPnP ayarı açık mı?
Herhalde değil Recep abi hiç bakmadım modem ayarlarına.Modem arayüzüne giriyorsunuz. Modem ayarlarında mevcut. Bu arada Aile Güvenliği paketi kapalı değil mi?
Aynı model benimkide her yolu denedim olmadı malesef.Bende ayni sorunu yasiyorum ve bende kapali. Modemimde Superonline'nin Wi-Fi 6 modeli.
Modem arayüzüne giriyorsunuz. Modem ayarlarında mevcut. Bu arada aile güvenliği paketi kapalı değil mi?
Müşteri hizmetleri sorununuzu çözerse lütfen bilgilendirme yapın.Aynen bende de oldu Superonline Wi-Fi 6 modem dünden beri yok 2 hafta önce oynuyordum.
DNS resetledim, değiştirdim, sürücüler güncel, oyunu repair ettim. Sildim tekrar yükledim. UPnP kapattım öyle denedim, Bnetden oynuyordum Steam dende indirdim denedim aynı, modem resetledim. Superonline güncelleme yaptırdım müşteri hizmetlerini arayıp hiçbiri olmadı internete yazan her şeye baktım YouTube'da hiçbiri işe yaramadı.
Bir garip yönü ise oyunun exesini yönetici olarak çalıştır ayarlayınca tik koyunca oyun açılmıyor ama yönetici olarak çalıştırı kapatınca tiki kaldırınca açılıyor yani şöyle aynı hata veriyor ama oyun hiç açılmıyor. Neden bilmiyorum.
1 saat önce tekrar Superonline'ı aradım arıza kaydı açtılar. Sonra aradılar eve gelecekler saat 4 - 4.30 gibi bakacaklar bazı şeyleri almaları gerekiyormuş bakalım ne olacak.
UPnP kapattım, aile güvenliği ve güvenli internet zaten devre dışıydı. 2 hafta önce sorunsuz oynuyordum dün girmek istedim yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.