Watch 6 Classic Astro Edition nasıldır?

Kumaş kordondan kastığınız sonradan alınacak bir kordon mu?
Eğer öyleyse ben şahsen kendime bile kordon bulamadım saatin maalesef kordon boyutu standartların dışında olduğu için çok fazla kordon yok sadece Watch 4-6 serisine özel kordon oluyor genelde satılanlar.
Saatin yapısına daha uygun olduğu için metal kordon kullanıyorum.
Evet hocam somradan almalık düşünüyordum. Şu anki mi band 5 bilekliğimde kumaş hasır kordon var ve orijinal olarak gelenin rahatlığı nasıl bilemiyorum ama kumaş kordonlar çok rahat oluyor.

Bende baktım şu an webden ama kaliteli kumaş kordon yok gibi. Birinin pimleri dandik birinin kenarları rhaatsız ediyor birininkisi de ince.

Evet hocam somradan almalık düşünüyordum. Şu anki Mi Band 5 bilekliğimde kumaş hasır kordon var ve orijinal olarak gelenin rahatlığı nasıl bilemiyorum ama kumaş kordonlar çok rahat oluyor.

Bende baktım şu an webden ama kaliteli kumaş kordon yok gibi. Birinin pimleri dandik birinin kenarları rhaatsız ediyor birininkisi de ince.

MediaMarkt tarzı yerlerde deneyebiliyorsanız deneyin, ancak Watch 4 classic ile aynı kordon olmasa da söylemeliyim ki Watch 4 classic modelinin kordonu hiç güzel değildi özellikle ellerinizi yıkarken saati çıkartıp hem saati hem bileğinizi kurulamak istiyorsunuz silikon rahatsız ettiği için, ancak sizin almak istediğiniz model dışarıdan suni deri gibi görünüyor, o nedenden ötürü nasıl bir hissi var bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı