Wattpad üzerinden kitap okunmalı mı?

Sardunya

Hectopat
Merhaba, ben Efe. Seneye LGS sınavım var. Artık yavaştan ders çalışma, kitap okuma düzenimi oluşturayım diyorum. Hiç kitap okuyan biri değilim. Romanlarda bazen ne okuduğumu unutuyorum. Wattpad ile başlasam nasıl olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wattpad şeylerini genel de Countryhumans kitaplarını okumak için kullanıyorum. Zaten çoğu kalitesiz oluyor. Ben onun için Discord'a Role Play yapıyorum. Hem baya uzun olunca hem okuma becerim gelişiyor öylelikle.

Wattpad'den ziyade dünya klasiklerinin ve okunmaya değer diğer kitapların PDF veya E-kitap hallerini arşivlerden bulabilirsiniz illa dijital okumak istiyorum diyorsanız. Fakat Wattpad'i önermiyorum, genelde ergen aşk hikayeleri ve boş hayat tavsiyeleri yazıyorlar.

herkesin kendi zevkidir tabi ama gerçek bir kitap kağıt tutup okumanın zevki başka onu odamda görmenin. sayfaları çevirmenin kokusunu almak tabi kitap fiyatları da uçtu orası ayrı

Ben kitap koleksiyonu yapmayı seviyorum o yüzden alarak okuyorum açıkçası sana da öyle tavsiye ederim :) hangi tür kitapları sevdiğini öğrenmen önemli " küçük adımlar " ilkesini öğrenerek kısa sürede alışkanlık haline getirebilirsin.

Hocam zaten gerçek kitap alacağım. Neyse wattpad önerilmediğine göre okumam. Çöplük kralı ve son adanın çocuklarına benzer kitaplar önerir misiniz? Ben hayatımda bu 2 kitabı büyük bir zevkle okumuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı