Wayfair çocuk ticareti mi yapıyor?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Wayfair adlı mobilya ürünü satan site(ABD'de çok ünlüymüş) çok pahalıya dolap, mobilya sattığı için dikkatleri üzerine çekmiş ve bu nedenle de böyle bir söylenti açığa çıkmış. Özellikle Ekşi Sözlük'te gördüğüm bir tweet linki tesadüf olmayacak kadar gerçek dedirtti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

*Semiyah adlı çocuk kayıp ve Semiyah'ın ismi üründe kullanılmış ve dolap tamı tamına 14.000 dolar!

Genellikle eşya isimlerine şahıs isimleri veriliyor.
Gördüğünüz üzere 10.000 dolara burada duş tülü satılıyor...
1594558139903.png
1594558324736.png

Sadece bir harf değişimi ile binlerce dolar fark etmiş. Çok garip.

Özellikle Ekşi Sözlük'te bir cümle çok dikkatimi çekti. Zaten söylenti böyle yayılmış.
1594558286606.png

Ekşi Sözlük'teki başlık için tıklayın

Konu hakkında Türkçe açıklama için tıklayın

Şu anda TT olmuş durumda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Dünya pislik dolu, yaparlar yapmasına da; benim de aklıma şey takıldı. Kayıp çocuğun ismini ürün başlığı olarak kullanmak akıllıca bir hareket değil. Bu kadar ulu orta yapmazlardı gibime geliyor.
Genelde komplo teorilerine inanmam. Ama şu flood işleri değiştiriyor. Cidden çok garibime gitti.

Genelde komplo teorilerine inanmam. Ama şu flood işleri değiştiriyor. Cidden çok garibime gitti.

Etsy'e girip baktım, gerçekten garip. Wayfair için aynı şeyi söyleyemesem de bu hiç ARG gibi durmuyor.
Ben girip baktım fakat siz bakmayın :D Sayfaya giren çıkan IP adresinden yahut geoIP konumundan belli oluyor. İnternet üzerinde de pek bilgi bulamadım bunun hakkında. Şahit olan ilk kişilerden biri olarak suikaste kurban gidersem kimin sorumlu olduğunu biliyorsunuz :D

Son düzenleme:
Dünya pislik dolu, yaparlar yapmasına da; benim de aklıma şey takıldı. Kayıp çocuğun ismini ürün başlığı olarak kullanmak akıllıca bir hareket değil. Bu kadar ulu orta yapmazlardı gibime geliyor.
Zaten çoğu kişi senin gibi düşündüğünden böyle yapmış olabilirler.
Umarım gerçek değildir...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı