- Makaleler
- 3
Coatingi gerçekten diğer mouselara göre fark ediyor mu?
Evet ciddi bir şekilde kendini öne çıkarıyor.
Coatingi gerçekten diğer mouselara göre fark ediyor mu?
Evet hocam hemde nasıl, öyle bir Coating'i var ki ben böyle bir şeye daha önceden hiç tanık olmadım. Elinizde yumuşak, rahat ve kontrol sizdeymiş gibi hissettiriyor. Eli kavrama konusunda mouse'u tek parmağınızı kavratıp kalan parmaklarla müdahele etmeseniz bile havada elinizden düşmeden tutabilirsiniz.Coatingi gerçekten diğer mouselara göre farkediyor mu?
Bir de setupımda sırıtır diye korkuyorum masa siyah, klavye siyah, mouse pad siyah, monitör siyah, kulaklık siyah. Ortaya sarı siyah bir mouse atsam sırıtır mı sizce? Teknik özellikleri bayağı cezbedici çünkü.
Aslında tam o desene sahip bi arka plan bulsam mükemmel bi tema yaratırım bence.Sırıtmaz bence typo bayağı profesyonel gözüküyor zaten sırıtmaktan çok ciddi bir hava katar bana kalırsa.
Aslında tam o desene sahip bir arka plan bulsam mükemmel bir tema yaratırım bence.
Aynı şekilde benim de her şeyim siyah klavye dahil fakat kanagawa wave yine de sırıtmıyor. Typo zaten hiç sırıtmaz.Benim de monitör kasa pad kulaklık siyah klavye ve ogm Pro v2'im mavi ona rağmen çok güzel uyumlu oldular.
Eki Görüntüle 2554391
Mouse bugün elime ulaştı, mükemmel ötesi. Coatingi gerçekten buz ve mat karışımı bir his veriyor ve daha önce böyle bir şey hissetmedim, switchler ve yan tuşlar gerçekten rahat bir ses çıkarıyor ve dongle çok şık. Tek anlamadığım kısım bu dongle şimdi renklerle hangi Hz değerini kullandığımızı belirtiyor. Bu renkleri driverdan nasıl değiştireceğiz? Değiştirebiliyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.