Web sayfası açarak gelir elde etmek

Makaleler
9
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar, kendim yazın sonlarına doğru bir web sayfası açmak istiyorum, konusunu vs. hepsini düşündüm ve baya iyi olacak gibi düşünüyorum. Sizlere sorum sadece reklam ile nasıl bir gelir elde edilir ? Yanı günde 10-20 TL elde edebilmek için ne gereklidir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanı günde 10-20 TL elde edebilmek için ne gereklidir ?
Güncel, özgün, günlük içerik girmen lazım.
Kolay değil para kazanmak. Hele ki belirttiğin tutarlarda. Tabi bir de bunun hesap onaylatma derdi var.

Güncel, özgün, günlük içerik girmen lazım.
Kolay değil para kazanmak. Hele ki belirttiğin tutarlarda. Tabi bir de bunun hesap onaylatma derdi var.
Gayet güncel ve günlük içerik olacaktır.
Fakat biraz açar mısınız tam olarak nasıl kazanılacağını hesap onaylatmak filan ?

Cidden bu kadar basit değil. Kusura bakmayın fakat bu kafada ki insanlar yüzüne ortalık çöp site'den geçilmiyor artık. Öncelikle bu işi para için değil, hobi olarak yapmanız gerekmekte. Çünkü para amaçlı bir iş yaparsanız kısa zaman da bıkarsınız. Bunun için de sağlam yatırımlar yapmanız gerekmekte. Yani SEO en önemli etkenlerden bir tanesi. Bunlar ise ucuza yapılan işler değil, işinin ehli bir firma ile çalışırsanız. Hadi siteyi açtınız diyelim, öyle 1 ay'da günlük 20 lira kazanamazsınız, eliniz de belirli bir topluluk yok ise. Şuan da 11 yıllık bir web sitem var, ingilizce ve rusça içerik sunan. Geliri 11 yıl'da neredeyse çift haneli sayılara ulaştı. Varın siz hesap edin ne kadar meşakatli bir iş olduğunu. Bu iş'te herhangi bir tecrübeniz yok sanırsam. @Asım Demir arkadaş AdSense'den bahsetmiş fakat AdSense'i kullanabilmeniz için 18 yaşından büyük olmanız ve başvuruda bulunduğunuz kişinin tam adı ile eşleşen bir banka hesap numarası gerekmekte. O'da onaylanırsa tabi ki. Google'ın belli bir prosedürleri var, bu prosedürleri yerine getirmediğiniz taktir de reddediliyor.

Tek başıma açmayacağım siteyi ortak aynı AdSense konusunda sıkıntı çıkmaz ve sayfa giren kişiler baya olacaktır diye düşünüyorum ki o yüzden açıyorum öyle bir sayfa.

Çok basit değil. Eğer sürekli güncel ve iyi içerikler üretecek isen olabilir. Ama hemen gelir olmayacağını düşünüyorum. Sitenin yayılması ve duyulması biraz zaman alacaktır. Bu zaman biraz uzun olabilir. Bu videoyu izlemeni öneririm. Senin için yararlı olacağını düşünüyorum.
Bir girişim nasıl kurulur, nasıl yatırım alır?

Amaçım başlangıçta zaten gelir elde edebilmek değil yeterli kitleye sahip olabilir miyim ? Evet diye düşünüyorum güncel içerikler kesinlikle olacaktır, yazın hem zaman geçirmek hemde tecrübe kazanabilmek için böyle bir işe atılıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı