Web sayfası oluşturmak için ne yapmalıyım?

gkhan__1

Hectopat
Kendime bir web site oluşturmak istiyorum bunun için hangi programları öğrenmeliyim? Ve nasıl öğrenebilirim?

Bu JavaScript falan uygulama olarak indiriliyor mu yoksa internet üzerinden mi kullanılıyor?

Bu JavaScript falan uygulama olarak indiriliyor mu yoksa internet üzerinden mi kullanılıyor?
Yok, HTML ile entegre çalışıyor. Bir tane text editor indiriyorsun, tavsiyem sublime text, onda html, css, js neyin varsa yazıyorsun ve herhangi bir tarayıcıda çalıştırıyorsun.

Yok, HTML ile entegre çalışıyor. Bir tane text editor indiriyorsun, tavsiyem sublime text, onda HTML, CSS, JS neyin varsa yazıyorsun ve herhangi bir tarayıcıda çalıştırıyorsun.

Ben bu işte biraz acemiyim yordum seni affedersin ama o indirmem gereken şeyin linkini atar mısın?

Ben bu işte biraz acemiyim yordum seni affedersin ama o indirmem gereken şeyin linkini atar mısın?

Estağfurullah, mutlu oluyorum faydam olunca.
Sublime Text - A sophisticated text editor for code, markup and prose Bu linkten indirebilirsin. Ücretsiz, arada satın almak ister misiniz diye bildirim gönderiyor ama WinRAR gibi.
Bu bir text editor, aslında buna bile ihtiyacın yok Windows'taki metin düzenleyiciye yazdığın kodları .html uzantısıyla kaydetsen bile tarayıcı onu okuyacak. Bu programlar aslında yazmayı kolaylaştırması için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…