Web tasarıma başlamak için ne gerekir?

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ,kendi çalıştığım iş dışında Cumartesi ve Pazar günü evde çok boş kalıyorum. Bende hobi olarak web tasarım işini öğrenmek istiyorum mesela site tasarımı gibi şeyler. Bu işe nereden başlayabilirim? Tecrübeli olan arkadaşlar da cevap verirseler sevinirim.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ,kendi çalıştığım iş dışında Cumartesi ve Pazar günü evde çok boş kalıyorum. Bende hobi olarak web tasarım işini öğrenmek istiyorum mesela site tasarımı gibi şeyler. Bu işe nereden başlayabilirim? Tecrübeli olan arkadaşlar da cevap verirseler sevinirim.
İyi sosyaller.
Hocam bence ilk önce şu videoyu izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanalın başka web site yapımı videolarını da izleyebilirsiniz. Çok yardımcı oluyor.

Burada da HTML veya CSS hakkında bayağı bir bilgi var. Çoğu zaman buradan yardım alıyorum🙂

Ve kod editörü olarak da Visual Studio Code'yi kurabilirsiniz.

Başka bir sorunuz olursa etiketlemekten çekinmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence ilk önce şu videoyu izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanalın başka web site yapımı videolarınıda izleyebilirsiniz. Çok yardımcı oluyor.

Burada da HTML veya CSS hakkında bayağı bir bilgi var. Çoğu zaman buradan yardım alıyorum🙂

Ve kod editörü olarak da Visual Studio Code'yi kurabilirsiniz.

başka bir sorunuz olursa etiketlemekten çekinmeyin

Çok teşekkür ederim isminizi aldım size ulaşacağım 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı