Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 1-2 aydır PC'de WebHelper var. Nasıl silerim veya kaldırırım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2021
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 17 Temmuz 2021 #2 Buradaki video yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #3 Kadd dedi: 1-2 aydır PC'de WebHelper var. Nasıl silerim veya kaldırırım? Genişletmek için tıkla... MBAM Kaspersky Total Security Hitman Pro kullanabilirsin. Kadd dedi: 1-2 aydır PC'de WebHelper var. Nasıl silerim veya kaldırırım? Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal uTorrent kullandiginizdan kaynakli benim arkadasimdada u Torrent'le gelmisti. Size onerim uTorrent kullanmamanizdir. Artı 0 Eksi
Kadd dedi: 1-2 aydır PC'de WebHelper var. Nasıl silerim veya kaldırırım? Genişletmek için tıkla... MBAM Kaspersky Total Security Hitman Pro kullanabilirsin. Kadd dedi: 1-2 aydır PC'de WebHelper var. Nasıl silerim veya kaldırırım? Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal uTorrent kullandiginizdan kaynakli benim arkadasimdada u Torrent'le gelmisti. Size onerim uTorrent kullanmamanizdir.
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 18 Temmuz 2021 #4 Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 Lionel Messi dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görev yoneticisinde hala geliyor ve silinmedi galiba. Artı 0 Eksi
Lionel Messi dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görev yoneticisinde hala geliyor ve silinmedi galiba.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 18 Temmuz 2021 #6 Talha Gül dedi: Buradaki video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kadd dedi: Görev yoneticisinde hala geliyor ve silinmedi galiba. Genişletmek için tıkla... Bu videodakileri de denediniz mi? Artı 0 Eksi
Talha Gül dedi: Buradaki video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kadd dedi: Görev yoneticisinde hala geliyor ve silinmedi galiba. Genişletmek için tıkla... Bu videodakileri de denediniz mi?
KS KS Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #7 Talha Gül dedi: Bu videodakileri de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Kaspersky ve Malwarebytes'dan silmeye çalistim olmadi. Artı 0 Eksi
Talha Gül dedi: Bu videodakileri de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Kaspersky ve Malwarebytes'dan silmeye çalistim olmadi.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 18 Temmuz 2021 #8 Kadd dedi: Hayır ama Kaspersky ve Malwarebytes'dan silmeye çalistim olmadi. Genişletmek için tıkla... Video yardımcı olur deneyin virüsten kurtulursunuz. Son düzenleme: 18 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Kadd dedi: Hayır ama Kaspersky ve Malwarebytes'dan silmeye çalistim olmadi. Genişletmek için tıkla... Video yardımcı olur deneyin virüsten kurtulursunuz.
KS KS Kadd Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #9 Talha Gül dedi: Video yardımcı olur deneyin virüsten kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... Kesin çozum mu? Artı 0 Eksi
Talha Gül dedi: Video yardımcı olur deneyin virüsten kurtulursunuz. Genişletmek için tıkla... Kesin çozum mu?
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 18 Temmuz 2021 #10 Kadd dedi: Kesin çozum mu? Genişletmek için tıkla... Bu video ile çözenler var sizde deneyin sorundan kurtulmak istiyorsanız. Artı 0 Eksi
Kadd dedi: Kesin çozum mu? Genişletmek için tıkla... Bu video ile çözenler var sizde deneyin sorundan kurtulmak istiyorsanız.