Welcome to Hatay

Öyle demeyin efendim çalıyor ama yiyorlar.
Ben bundan bir hafta önce "CHP karşıtı" bir yazı yazdığım için bir haftalık ceza yedim. Acaba siz niye ceza yemiyorsunuz ? Yoksa bu sosyal'de hükümeti eleştirenlere es mi geçiliyor ?

Ayrıca şu "2023 ve bor" gibi kelimeler ile başlayan cümleleri yazmayınız artık. Farkettiyseniz "Çomar" dediğiniz kesimden daha çok "2023 ve bor'u" benimsediniz. Tabi her gün 10 mesajından 8'i hükümeti eleştirmekle geçtiği için bunları normal karşılıyorum. Dikkat edin de bir sonraki seçimlerde oylarınızı karıştırıp yanlış yere atmayınız :D

Ama başkanın korumaları 90.000₺'ye tatlı yiyor.
Bu habere inanmıyorum şahsen. Bu kadar koruma sizce bu kadar tatlıyı nasıl yiyecekler ? Hiç düşündünüz mü ? Ama çamuru at izi kalsın hesabı yazıyorsunuz.

Ayrıca illa birini eleştirirken neden cımbız ile seçiyorsunuz ? Önce Cumhurbaşkanı o olmayınca ailesi o da olmayınca korumalarına. Niye bunlar eleştirilmiyor ?
650x344-2-milyonluk-iletisim-faturasini-meclise-odeten-vekile-isyan-1485676267494.jpg

Medeni bir şekilde çatal ile künefeden bir lokma alırsınız arkadan bi itme kuvveti hissedersin tusunami öncesi suların çekilmesi gibi sonra bir itme dalgası gelir iç güdüler beynin medeniyet kısmını baypas ederek hayatta kalma içgüdülerini uyandırır ve görürsün ki sana tatlı kalmayacak ve açlıktan öleceksin ve çatalı atıp el ile pançalamak suretiyle dalarsınız, arada bir "ugada mera ugada mera" gibi ilk çağ insanlarına ait çığlıklar atarsınız.

Welcome to hatay değil Welcome to yirmağa gideyrum... :D

Gitmeyin abi bu etkinliklere yemeyince ölecek misiniz illa yiyecekseniz bir pastaneye oturun yarım porsiyon falan yiyin nefsinizi tatmim etmek için.

Bunu da unutmamak lazım. :cool:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı