WhatsApp 2 cihazda kullanılabilir mi?

AnimusOxyGeN

Picopat
Daha fazla  
WhatsApp Web açmadan yapmak istiyorum. Beta kullanıcısı olarak yapmak istiyordum, Max test kullanıcı sayısına ulaşmış çözüm lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vavien.

Petapat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Beta kullanıcısıyım ama normal kullanıcıların da yapabiliyor olması lazım. Tablet ise direkt QR kod açıyor diye hatırlıyorum. Değilse de sağ üstte falan üç nokta oluyor o menüden seçip WhatsApp Web'teki gibi cihaz eklemiş oluyorsunuz.

KS
KS
AnimusOxyGeN

AnimusOxyGeN

Picopat
Daha fazla  
Beta kullanıcısıyım ama normal kullanıcıların da yapabiliyor olması lazım. Tablet ise direkt QR kod açıyor diye hatırlıyorum. Değilse de sağ üstte falan üç nokta oluyor o menüden seçip WhatsApp Web'teki gibi cihaz eklemiş oluyorsunuz.

Beta kullanıcı iseniz cihaz ekleme kısmını SS atabilir misiniz?

mhmtkralord

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  

Sizin bahsettiğiniz WhatsApp Web mesajın ana başlığında WhatsApp Web istemiyorum yazmış.

ECicek

Hectopat
Hocam Play Store'dan baktığımda Beta kullanıcısı olarak gözükmüyorum fakat ikinci telefonumda Whatsapp uygulamasını indirdikten ve uygulama dilini seçtikten sonra sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp QR kodu okutmuştum. Şu an çıkış yaptığımda ise bu şekilde gözüküyor. Beta kullanıcısı olmamama rağmen kullanabiliyorum, siz de bir deneyin isterseniz.

Dosya Ekleri

• IMG-20230209-WA0016.jpg
    IMG-20230209-WA0016.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 37

Vavien.

Petapat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
İnsanlar anlamamakta ne kadar da ısrarcı. Adama web değil diyorum gelmiş web diyor. Aynen. Bir akıllı sensin.

Beta kullanıcı iseniz cihaz ekleme kısmını SS atabilir misiniz?
Cihazımda WhatsApp silip yüklemem gerekir. O yüzden yapmayacağım. Yedeği fazla büyük.

Böyle bir şey var. Tablet cihazlar için getirildi diye biliyorum. Birkac ay önce bir arkadaş sormuştu ve evdeki tablet ile denemiştim. Tabletin şifresini bilmiyorum. Bilen kişi 1 hafta eve gelmeyecek. Tabletlerde direkt çalışıyor. Telefonlarda DPI ayarlamak gerekiyor olabilir.

zValiant

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400 4 çekirdek.
Ekran kartı: ASUS NVIDIA GeForce GT630 2 GB.
RAM: Kingston 8 GB DDR3 1333MHz.
Depolama: 2 adet 250GB HDD.
Anakart: MSI G41M-P33 Combo.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64-bit 22H2.
Meslek
Öğrenci
Çoklu kullanıcı özelliği şuan kaldırıldı ya da betaya alım yapmıyor. Telefonumun kamerası bozuk başka telefondan girip WhatsApp Web açıyorum, kendi telefonumdan girince kapanıyor diğer tüm hesaplar. Bir çözüm bulursanız diye konuyu takipteyim.

Vavien.

Petapat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Tablette hesaba girmeden hesap ekle seçeneğini işaretlediğim an bana QR kod gösterdiğine göre hesaptan bağımsız bir şey olmalı. Telefonunuzda çıkmıyorsa DPI artırmayı deneyin.

Yukarı