WhatsApp Beta

WhatsApp Beta 2.25.9.2

Crownguard, WhatsApp Beta yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

Durum Görüntüleme Listesindekilerin Durum Güncellemelerine Gidebilme

Versiyon kodu: 241904001/241904003

Bu sürümde, durum güncellemelerinde, görüntüleme listesindeki kullanıcıların durum güncellemelerini açmayı sağlayan özellik yayınlandı.

Eki Görüntüle 2302012

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Son düzenleme:

Kişi Senkronizasyonu

Versiyon kodu: 241912003

Bu sürümde, WhatsApp'ın 2.24.18.14 sürümünde keşfedilen kişi senkronizasyonu üzerinde çalıştığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2303898

İlk ekran, WhatsApp kişilerinin yedeklenmesini ve farklı cihazlarla senkronize edilmesini aktif etme seçeneğini gösteriyor. Kullanıcılar, kişilerini WhatsApp hesabına yedekleyebilir ve cihaz değiştirdiklerinde veya WhatsApp'ı yeniden yüklediklerinde...

Grup Sohbetleri İçin Çağrı Bağlantısı

Versiyon kodu: 241914003

Bu sürümde, WhatsApp'ın gruplar için çağrı bağlantısı özelliği üzerinde çalıştığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2303980

Play Store'da bulunan 2.24.19.17 sürümünde WhatsApp sohbetlerimin çökmesi ve çökmenin ardından sohbetleri yedekten yüklememe rağmen silinmesi problemiyle karşılaştım. Yani 2.24.19.17'nin arayüzüne hiç erişemedim bile. Sürekli hata aldım.

Evvela .19.15 sürümüne düşürme yapıp denedim, yine hatalarla karşılaştım.

Şu an .19.14 sürümündeyim, her şey doğru çalışıyor. Yedeği Drive'dan aldım.

Bu vesileyle hem güncelleme yapacak kullanıcıların beta güncellemelerinde bu denli problemlerle karşılaşabileceğini hatırlatalım, hem de en azından şimdilik 2.24.19.17 sürümüne güncelleme yapmamalarını önerelim.

Yeni Topluluklar Sekmesi Arayüzü

Versiyon kodu: 241922003

Bu sürümde, topluluklar sekmesi için daha temiz bir arayüz üzerinde çalışıldığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2306975

WhatsApp, Topluluklar sekmesi için daha temiz ve kompakt bir arayüz planlıyor. Bu yeni tasarım, ekranı daha verimli kullanarak daha fazla topluluğun aynı sayfada görünmesini sağlıyor. Eskiden kullanıcılar, istediği topluluğu bulmak için uzun listeleri kaydırmak zorunda kalıyordu.

Not:...

Kişileri ve Grupları Listeler'e Eklemek için Kısayol

Versiyon kodu: 2419250010

Bu sürümde, kişileri ve grup sohbetlerini listelere eklemek için bir kısayol üstünde çalışıldığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2307600

Hocam merhabalar şans eseri açtığınız konuyu gördüm de 2.24.19.17 sürümünde demiş olduğunuz problemleri yaşıyorum ve mesajlar çok geç geldiği veya hiç gelmediği için çok sıkıntı yaşıyorum. 19.14 sürümüne nasıl düşürebilirim bilginiz var mı?

@13th Patronus Aurora Store'dan veya internetten güvenilir bir kaynaktan APK'sını indirebilirsiniz sürümü yazarak.
Sağ olun hocam, hallettim şu an için. Beta programına girmiştim yıllar önce ilk defa sıkıntı yaşadım. Silinen mesajlarınızı kurtarabildiniz mi? 4-5 yıllık sohbetlerimi kaybettim de anlamadığım bir şekilde yedeğim de silinmiş.

@13th Patronus hocam ben sohbet çökmeleri yaşadım defalarca bu sürümde. Baktım kurtarılmıyor, sürüm düşürdüm. Drive yedeğinde ise hiçbir dğeişiklik yapmadım ve baktım olmuyor, problem çıkartıyor, direkt zorlamadan eski sürüme düşürüp orada denedim. 2.24.19.14 sürümüne düşürdüğümde normal giriş yapmayı denedim, Drive'daki yedek geldi. Onu yükledim. Ama benim de medyalarım gitti. Çok saçma. Drive'da şu an aktif olarak medyalar yer kaplıyor ama yoklar. WhatsApp her şeyi becerdi, bi' şu yedek işini beceremedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı