WhatsApp grup botu yapılabilir mi?

Cores

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, amacım Grok tarzı bir chatbot yapmak. Mesela botu etiketleyerek soru sorunca cevaplasın ya da mesela grupta "son 75 mesajı özetler misin?" ya da "şu doğru mu? Bunu internetten araştır" tarzı basit görevleri bota yaptırmak istiyorum, bunun bir yolu var mıdır? YouTube biraz baktım ama orada sadece tek kişinin kullanacağı tarzdan şeyler vardı.

Teknik olarak mümkün ancak yasa dışı. WhatsApp kullanıcılarına bot yapma hakkı tanımıyor, tespit edilirse hesaplar devre dışı bırakılabiliyor.

Resmi API yok diye biliyorum, WhatsApp için Selenium ile bir çözüm geliştirilebilir belki. Sadece business hesaplarına API sunuyorlar.

Projenin teknik bir zorluğu çok yok eğer chatbot yazılmayıp, hazır bir Llm'in apisini bağlayacak.

Resmi API yok diye biliyorum, WhatsApp için Selenium ile bir çözüm geliştirilebilir belki. Sadece business hesaplarına API sunuyorlar.

Projenin teknik bir zorluğu çok yok eğer ChatBot yazılmayıp,hazır bir LLM’in apisini bağlayacak.
Sorun da tam olarak o. Kullanıcı hesaplarının bot amacıyla kullanıldığı fark edilirse kalıcı olarak uzaklaştırılıyorlar genellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı