WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim

burak79

Centipat
Merhaba, WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim. WhatsApp benim bilgilerimi hemen görebilir mi yoksa 8 şubattan itibaren mi görebilir?

Şu konu da ne ile ilgili olduğundan bahsettim, bakabilirsiniz. Ayriyeten bilgilerinizi görüyordu şimdi de devam edecek. Ve maalesef bu olay çok büyüdü halbuki şu an kullandığınız Google bile bu bilgileri kullanıyor..

Bir şey fark etmiyor. Kabul etmesen de belirli bir tarihten sonra kabul etmek zorundasın. Etmemen durumunda kullanmaya devam edemiyorsun.

Sözleşmeyi kabul ettiniz.
1610361561708.png

Merhaba, WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim. WhatsApp benim bilgilerimi hemen görebilir mi yoksa 8 şubattan itibaren mi görebilir?

Görebilir. Kabul etmesen de zaten kullanamayacaktın. Silmek sorunu çözer. Zaten hep yapıyordu bu dediklerini. Sadece şu an bizlere yaptığı şeyleri itiraf etti. Yani kabul edince bir şey olmayacak. Her zaman görebiliyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı