WhatsApp, Yeni Gizlilik Sözleşmesi Tarihini Erteledi

14 yaşında derslerine çalışan bir lise öğrencisinin bilgilerini ne yapacaklar ki? Bunu anlamıyorum. İyi bir açıklama ile beni aydınlatabilecek olan varsa sevinirim.
Hangi dersleri sevmediğini öğrenip o dersin öğretmenine söyleyebilirler 😅
Şaka bir yana ben de merak ediyorum.
 
Duyduğuma göre bu WhatsApp işi yeni özellikler getirmek için ve kullanıcı deneyimini arttırmak için istiyormuş. Ne kadar doğru tartışılır :D.
 
Böyle sıkıntılar çıkmasının asıl nedeni Whatsapp'ın tekrar sözleşme onaylatmaya çalışması oldu. Eğer bunu uygulamanın başında yapsalar kimsenin ruhu duymazdı çünkü giriş yaparken 10 sayfalık sözleşme var kimse okumadan kabul ediyor. Aralara sıkıştırıp yeni üyelerin hepsini onaylattıracaklardı yaklaşık 1-2 yıl içinde herkes onaylamış olacaktı(Telefon değişikliğiyle ya da format atıp uygulamayı tekrar kuranlar vs. sayesinde).
 
Kaç kişi sözleşmeyi okudu merak ediyorum.

Ben okudum, kabul ediyorum. Çoğu orada burada söylenen şey abartıdan başka bir şey değil. Ek olarak WhatsApp mesajlarınızı teknik olarak okuyamaz uçtan uca şifrelemeden ötürü. Yani nedir bu tantana anlayamıyorum.

Ha devlet adamısın da devlet sırrı mı konuşuyorsun sanki? Konuşuyorsan zaten senin işinin WhatsApp ile olmaması gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı