Hatayı almayı bıraktım, format atmadan. Bunu bu yazıyı okuyan ve aynı durumdan mağdur olanlar için yazıyorum. Her şeyi denedim en son Hintli bir abimizin YouTube videosunda,
"CMD > yönetici olarak çalıştır > chkdsk /f /r " yaptığını gördüm. Bilgisayar, yeniden başladığında
C'yi tamir etmeye başladı, yaklaşık 4-5 saat sürdü. (herhangi bir veri veya dosya kaybı yaşamadım, bilgisayar açıldığında her şey yerindeydi.)
Açıkçası komutun detaylı olarak ne yaptığı bilmiyorum ve bu tür komutlara hakim değilim. Sadece denedim ve oldu, umarım işinize yarar, videonun linkini bırakıyorum, isteyenler diğer metodlarını da deneyebilir Hintli abimizin.
Hintli Abimiz
Dün hiçbir sorun çıkartmadı düzeldi sandım, bugün bir kez daha aynı sorunu çıkardı. System32'de driverlara girdiğimde
genuineIntel.sys dosyasını bulamadım, öyle bir dosya yok. Sorun bununla ilgili olabilir mi?
Nasıl bir formattan kastım, ne derece bir format atmak daha iyi olur. İnternette araştırdığım kadarıyla benimle aynı sorunu yaşayan biri format attıktan sonra bile aynı mavi ekran hatasını almaya devam etmiş.
Bilgisayarım yaklaşık 5 buçuk yıllık ve hiç içi açılmadı. Birazdan biraz temizlik yapmayı deneyeceğim. Oyunlarda genelde çok ısınıyor belki o yüzden de olabilir. Ama pek sanmıyorum önceden de çok ısındığı zamanlar oldu ve bir sorun çıkmadı.
Minidumplar