Wi-Fi kopuyor

Arda1771

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken Wi-Fi kopması ve yüksek pink sorunu yaşıyorum. İnternettim 80 Mbps ile çalışıyor. Ben kullandığım Wi-Fi stick'ten şüpheleniyorum çünkü internet problemi yaşadığım zamanlar ağlar kısmında bağlı ağ yok diyor. Önerileriniz nelerdir?

Valorant oynarken Wi-Fi kopması ve yüksek pink sorunu yaşıyorum. İnternettim 80 Mbps ile çalışıyor. Ben kullandığım Wi-Fi stick'ten şüpheleniyorum çünkü internet problemi yaşadığım zamanlar ağlar kısmında bağlı ağ yok diyor. Önerileriniz nelerdir?
Wi-fi ile alakası yok sanırım bende de oluyordu. Eğer televizyon veya diğer cihazlarda bu sorun yoksa Wi-fi stick kullanmak yerine LAN kablosu çekebilirsin daha sağlıklı bir bağlantı sağlarsın.

Kablo ile bağlama imkanın varsa Ethernet kablosu ile bağlan böylece sorunun neden olduğunu anlarsın, kablo ile bağlandığın halde internet sorunun devam ediyorsa sorun internet kaynaklıdır. Fakat kablo ile bağlanınca sorun düzeldiyse Wi-Fi stick kaynaklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı