Win 10 Fazla RAM Kullanımı

h4kan.8

Kilopat
Windows 10 Pro son güncellemesine sahibim. Bilgisayarım boşta (sadece torrent çalışıyor) iken fazla RAM tüketiyor. Eskiden %75 civarı harcıyordu ama virüs taraması yaptım bu civarlara düştü ama boşta olmasına rağmen hala fazla harcıyor. Önerilerinizi beklerim.

asd.PNG

Torrentten indirme işlemi bittikten sonra başka servislere upload yapıyor. Torrent'in devre dışı olduğundan emin ol. Görev yöneticisinden sağ tıklayıp işlemi durdur yapıp kontrol sağlayın.

Windows 10 Pro son güncellemesine sahibim. Bilgisayarım boşta (sadece torrent çalışıyor) iken fazla RAM tüketiyor. Eskiden %75 civarı harcıyordu ama virüs taraması yaptım bu civarlara düştü ama boşta olmasına rağmen hala fazla harcıyor. Önerilerinizi beklerim.

Eki Görüntüle 603017

Hocam kaç GB RAM'iniz var bir de torrenti falan açmadan virüs taraması yapıp sistemin salt RAM kullanımını görmek daha sağlıklı olur.

4 GB Ram kullanıyorsanız normaldir. Windows 10 zaten 2.5 GB RAM Kullanıyor boşta. Önerim Windows 8'e geçmeniz veya 8 GB RAM almanız.
Windows 2.5 GB ram kullanmıyor boşta. Şuan 1.4 kullanıyor benimki. Oyun oynadığında zaten otomatik olarak oyuna daha fazla ram ayırıyor. Windows son sürümleri sıkıntılı. En azından benim bilgisayar için. 1703 sürümüne geçin. Farkı anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı