Win 10 Lite kullanılır mı?

İşletim sistemi yüklesin yeterli bence.

Çok komiksin bir daha yapma.
10 işine kalkışma.
Arkadaşın kredi kartlarını, Steam hesabını, Gmail şifresini çaldırmak istiyorsa başka.

Tamam reis teşekkür.

Önemli değil fakat bu kadar insan kurmamanızı önermiş ve haklılar da. Sanırım Windows kurmakta ısrarcısınız o zaman Windows 7 ya da XP kurun çünkü gerçekten bu sistemle Lite sürümü bile kullanılmaz.

Kullanımı kolay ve kolay kolay çökmeyen bir işletim sistemi söyler mısınız Win XP ve Win 7 dışında
Arkadaş XP'yi bozmada üstüne yok.

Çok komiksin bir daha yapma.

Tamam reis teşekkür.

Kullanımı kolay ve kolay kolay çökmeyen bir işletim sistemi söyler mısınız Win XP ve Win 7 dışında
Arkadaş XP'yi bozmada üstüne yok.
XP en sağlam olanlardan biri. Hatta en sağlamı. Arkadaş yetenekliymiş.
Siz ilk ona bilgisayar kullanmayı öğretin.
Sonra Xubuntu kurun.
Ha bir de cep kitapçığı hazırlarsanız ona tadından yenmez.

Yeni bir konu açın ve Linux dağıtım isteyin. Önerebileceğimiz çok dağıtım var ve Windows'a göre çok hafif sürümler ve dediğim gibi oynadığınız oyunları Linux'ta da oynayabilirsiniz.

Teşekkür ederim deneyeceğim geri dönüş yapacağım konuya iyi günler.

XP en sağlam olanlardan biri. Hatta en sağlamı. Arkadaş yetenekliymiş.
Siz ilk ona bilgisayar kullanmayı öğretin.
Sonra Xubuntu kurun.
Ha bir de cep kitapçığı hazırlarsanız ona tadından yenmez.

Nasıl bozdu bilmiyorum ama misafir çocuğu gibi benim PC'de oyun oynarken mavi ekran verdirdi. En kısa zamanda öğreteceğim. Ubuntu ya da bakacağım iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı