Artık bazı oyun ve programlar Windows 7 desteklemiyor bile. Çok büyük hata yaptınız.Arkadaşlar selam. Yaklaşık olarak 3 senedir Windows 10 kullanıyordum. Ancak bana her ne kadar güzel olsa da çok stabil gelmedi. İhtiyacım olmayan tonla program vs. vardı. Ben de yaklaşık 1 gün önce Windows 7 Ultimate yükledim. Performansından memnunum gayet iyi güzel ve stabil. Sizce geçmekle hata mı ettim ben öyle düşünmüyorum ve driverlarım da müsaade ediyordu.
Sistemim RX570 4 GB.
Ryzen 5 1600.
480GB SSD Adata.
1 TB Seagate HDD.
8 GB RAM.
B450M S2H Gigabyte.
Arkadaşlar selam. Yaklaşık olarak 3 senedir Windows 10 kullanıyordum. Ancak bana her ne kadar güzel olsa da çok stabil gelmedi. İhtiyacım olmayan tonla program vs. vardı. Ben de yaklaşık 1 gün önce Windows 7 Ultimate yükledim. Performansından memnunum gayet iyi güzel ve stabil. Sizce geçmekle hata mı ettim ben öyle düşünmüyorum ve driverlarım da müsaade ediyordu.
Sistemim RX570 4 GB.
Ryzen 5 1600.
480GB SSD Adata.
1 TB Seagate HDD.
8 GB RAM.
B450M S2H Gigabyte.
SSD olduğunu görmemişler hocam. Ben de başta görmedim sonradan farkettim.Adobe uygulamalarını bile desteklemeyen Windows 8.1 önermeniz komik. Windows 7 2009'dan kalma bir işletim sistemini, sisteminize göre optimize edilmemiştir. Windows 10'da daha fazla performans ve hız alırsınız.
Windows 8.1 sadece eski sistemlere önerilebilecek bir işletim sistemi. Lütfen yeni sistemlere Windows 8.1 önermeyin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.