Win32 coinminer virüsü

• Konuyu başlatan WayneR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.643
Coinminer size nereden adware çağdıştırıyor acaba. Ayrıca Kaspersky adware bulabilir fakat Malwarebytes'den daha iyi olduğunu söyleyemem.

Demek istediğimi anlatamadım galiba. Eğer başka bir adware falan varsa kaspersky bulamayabilir demek istedim.

Demek istediğimi anlatamadım galiba. Eğer başka bir adware falan varsa kaspersky bulamayabilir demek istedim.

Kaspersky Adwareleri veya Riskwareleri "not-a-virus" olarak algılar. Malwarbytes'in daha iyi temizleyebilceğinide belirttim. CoinMiner'ın adware ile alakası olmadığını söylemek isterim.

Kaspersky adwareleri veya riskwareleri "not-a-virus- olarak algılar. Malwarbytes'in daha iyi temizleyebilceğini de belirttim. Coinminer'ın adware ile alakası olmadığını söylemek isterim.

Genelde bir virüs olduğu zaman başka virüs de iniyorya belki her ihtimale karşı adware ile taratmasının da bir zararı olmayacağını düşündüm.

Şu konumda PC'de virüs var mı diye sormuştum: PC'ye virüs bulaşmış olabilir mi?
Windows Defender ile tam tarama yaptım ve bunu buldu (resim). Bu zararlı mı? Bir yerde zararsız diye okumuştum. Direkt Defender ile kaldırayım mı, yoksa Kaspersky mı indireyim?

Malwarebytes
Resimdeki ayarları uygulayın.

Norton
Gelişmiş taramalar seçeneğinden sistem taramasını seçerek tarama yapın.

Zemana Anti Malware
Alt tarafdaki ayarı derin yaparak taramayı başlatın.

Comodo Cleaning Essentials
Custom tarama kısmında resimdeki ayarları uygulayın.
Taramayı başlattığınız anda veritabanı güncellemesini yükleyecek ve taramayı yapıcaktır.

resimde belirttiğim ayarları uygulayın.

Dosya Ekleri

• sa.png
    sa.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 63
  • unknown1.png
    unknown1.png
    2,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 44.png
    44.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 555.png
    555.png
    156,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 333.png
    333.png
    143 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Teşekkürler mesajlarınız için. Ceza almıştım mesaj yazamadım. Önce Defender ile kaldırıp sonra Kaspersky ile taratacağım. Kaspesky İnternet Security mi yoksa Kaspersky Cloud mu indireyim? Resmi sayfasını da gönderirseniz çok iyi olur.

Teşekkürler mesajlarınız için. Ceza almıştım mesaj yazamadım. Önce Defender ile kaldırıp sonra Kaspersky ile taratacağım. Kaspesky İnternet Security mi yoksa Kaspersky Cloud mu indireyim? Resmi sayfasını da gönderirseniz çok iyi olur.
Yukarda belirttiğim yazılımlar ile ayarları yapıp yarama yaptıktan sonra virüs olmadığına emin olabilirsiniz. Kaspersky'ninde gözden kaçırdığı birşey olabilir.

Yukarda belirttiğim yazılımlar ile ayarları yapıp yarama yaptıktan sonra virüs olmadığına emin olabilirsiniz. Kaspersky'ninde gözden kaçırdığı birşey olabilir.
Biliyorum ama çok fazla zamanım yok ondan dolayı biraz kısa kesmek istiyorum. Çok teşekkürler yine de.
Potansiyel olarak istenmeyen bir yazılım. İsmine bakarsak crypto miner virüsü olabilir. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapıp sonucunu at. Ayrıca PC'de yavaşlık falan hissediyor musun?
Evet, açılırken yavaşlıyor.

Kaspersky Security Cloud.
Tüm Anti-Malwareleri sıralamışsınız. 🤣 Kaspersky'ın veritabanları geniştir bulabilir. Attıklarınızda iyi Anti-Malware & Anti-Virüs fakat sondaki Comodo'nun gereksiz olduğunu söyleyebilirim.

Kaspersky Security Cloud.

Tüm Anti-Malwareleri sıralamışsınız. 🤣 Kaspersky'ın veritabanları geniştir bulabilir. Attıklarınızda iyi Anti-Malware & Anti-Virüs fakat sondaki Comodo'nun gereksiz olduğunu söyleyebilirim.
Beklerken bir anlık aceleyle İnternet Security indirmiştim 😄. Bir sorun olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı