Çözüldü Win32/sality.NBA Virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Merhaba Technopat. Sonunda konu açma engelim kalktı. Bilgisayarıma GTA Kurtlar Vadisi oyunu indirmiştim(crackli). Bir kaç dakika sonra bilgisayarda Win32/sality.NBA adlı virüs uyarıları geldi. Cracktendir dedim sonrasında Disk D'de autorun.inf dosyası çıktı silemedim. Antivirüsten sality.NBA uyarıları gelip duruyordu. ComboFix ile bir tarama yaptım şimdi antivirüs programıyla taratıyorum. C'nin taraması bitti. Şu ana kadar uyarı almadım ama korkuyorum. Yerel disk D'de arşivlerim resimler vb. vardı. Şimdi antivirüs ile komple tarıyorum virüs çıkarsa gerekli temizleme işlemini yaparım. Acaba verilerim çalınır mı ?Bilgisayara sızabilirler mi ? Yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset NOD32 Antivirüs 6 İle taratıyorum dediğiniz programlar hakkında bilgim yok. :)

Evet arkadaşlar indirip kurdum. Malwarebytes'te ilk roboot64.exe diye bir şeyi karantinaya aldı sonra Adwcleaner ile tarattım oda bir dosya sildi. PC yeniden başlattım. Şimdi Malwarebytes Rootkit zararlıları için tekrar taradım mİRC dosyalarında trojan.agent diye birşey buldu.
Sonra Eset tekrar sality.NBA uyarıları verdi, sonuç böyle karantinada virüsler. Aklımda şöyle bir fikir var yarın PC'ciye götürüp şöyle genel bir bakım ve format attırayım? Şu soruma da cevap arıyorum ''Acaba verilerim çalınır mı ?Bilgisayara sızabilirler mi?'' Crack'ten şüphem var sizce ?

Kaspersky pek iyi gözle bakmıyorum, btk51.Eset NOD32 6 yukarda da belirtmiştim onla falan taradım endişeliyim biraz... ?

Kaspersky'nin veritabanı Eset'den daha iyidir. Her sorunu Eset ile çözemezsiniz.

Pekala ''Acaba verilerim çalınır mı ?Bilgisayara sızabilirler mi?'' cevabınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı