Windows 10 %100 Disk kullanıyor

D1xonN

Decapat
Daha fazla  
Disk kullanımım çoğu zaman %100 oluyor. O anlarda yani %100 olduğunda bilgisayarım kitleniyor donuyor. Bir çözümü var mıdır SSD kullanıyorum ve 2 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu. Bir anda donmalar yaşamaya başladım ve görev yöneticisini açıp baktığımda donma anlarında hep disk kullanımı %100. Bir çözümü var mı bu işin veya neden kaynaklanıyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk kullanımım çoğu zaman %100 oluyor. O anlarda yani %100 olduğunda bilgisayarım kitleniyor donuyor. Bir çözümü var mıdır SSD kullanıyorum ve 2 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu. Bir anda donmalar yaşamaya başladım ve görev yöneticisini açıp baktığımda donma anlarında hep disk kullanımı %100. Bir çözümü var mı bu işin veya neden kaynaklanıyordur?
Virüs yüklemiş olma ihtimaliniz var mı ?

Arkada Windows Update çalışıyor olabilir, kontrol edebilir misiniz?
Hayır, çalışmıyormuş.
Disk testi yapip diskinizin sagligina bir bakin ve arkada calisan Windows hizmetleri olabilir Update vs.
%89 Çıkıyor disk sağlığı.
Virüs yüklemiş olma ihtimaliniz var mı ?
Sanmıyorum genelde herkes tarafından kullanılan programları kullanıyorum. Yabancı bir program yüklenedim bilgisayarıma. Ve 3 4 kez taramada yaptım herhangi bir virüs bulunamadı.
Çözüm sunabilecek yok mu? Bir kere daha format attım ve şuan 2 gün geçti yine aynı şey olmaya başladı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı