Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi

@GokhanYigitGya hocam selam, Windows 10 LTSC 2021 X64 TR ISO linki patlamış. Yenileyip atar mısınız? Eyvallah şimdiden.

Massgrave. Dev linkleri verdiğim linkler.
ISO dosyalarını düzelteceklerini söylemiş massgrave. Dev. O yüzden güncellememe gerek yok gibi bir süre sonra düzelir diye düşünüyorum.

@GokhanYigitGya hocam selam, Windows 10 LTSC 2021 X64 TR ISO linki patlamış. Yenileyip atar mısınız? Eyvallah şimdiden.

Geçici olarak şu siteyi kullanabilirsiniz:

Eski PC de Q8300 islemci vardı 2019 da mavi ekran yok hata yok donma kasma yok gereksiz uygulamalar yok mükellmel.

win10

@GokhanYigitGya Hocam selam. Şu an Windows 11 IoT LTSC 2024 yüklüyorum ve kuracağım. Daha önce hiç LTSC sürümü falan kullanmadım ilk defa kullanacağım. Etkinleştirme işini nasıl yapacağız? Daha önce aldığım Windows Pro keyleri geçerli olur mu? Yoksa farklı bir yöntem ile mi etkinleştirmek gerekir?

@GokhanYigitGya hocam selam. Şu an Windows 11 IoT LTSC 2024 yüklüyorum ve kuracağım. Daha önce hiç LTSC sürümü falan kullanmadım ilk defa kullanacağım. Etkinleştirme işini nasıl yapacağız? Daha önce aldığım Windows Pro keyleri geçerli olur mu? Yoksa farklı bir yöntem ile mi etkinleştirmek gerekir?

Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS ile halledebilirsiniz.
PowerShell'e irm https://get.activated.win | iexyazıp HWID seçeneğini ile ilerleyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı