Çözüldü Windows 10 1703 ile 1709 sürümü arasındaki fark

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu linklere göz atın.
Peki 1607 ile 1703 arasında RAM tüketimi ve HDD yüklenmesi "çok" artıyor mu?
İkisi de 2017 çıkışlı sürümler olduğundan uzak durulması gerekir. İki sürümün de desteği bitmiştir, ölüdür.
Hocam maalesef sistemim 2004 sürümünü çalıştıramaz, çalıştırsa bile işimi çok görmez. Mecbur...

Peki 1607 ile 1703 arasında RAM tüketimi ve HDD yüklenmesi "çok" artıyor mu?

Hocam maalesef sistemim 2004 sürümünü çalıştıramaz, çalıştırsa bile işimi çok görmez. Mecbur...
Microsoft forumlarında 1703 sürümünde performans düşüşleri olduğu belirtilmiş.

Ne alakası var yahu? 2004 sürümünde sanki donanım gereksinimleri arttı.
Hocam ben normalde 1607 kullanıyorum. 1.1 GB RAM tüketiyor. 1903 güncellemesinde 2 GB oldu. Size karşı gelmek için söylemiyorum tabii ki 2004 sürümünü de kullanmadım. Fakat 1607 den 2004 sürümüne geçince 2 GB tüketiyorsa 2004'te gelen yenilikler ile daha fazla RAM tüketir diye düşünüyorum.

Kararsız kaldım :)
Eski sürümler çöp oldu artık, bazen yeni oyunları yada programları çalıştırmak için bile 1809 yada 1903 üstü istiyorlar, 20H2 üstü isteyen bile var. Ama istersen 1507 deneyebilirsin.
Yanlız 1507 indirirsen galiba bazı önemli programları indiremeybilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı