Windows 10 1709 Ne Zaman Yayınlanacak?

Herkes bu anı bekliyormuş benimde indirme bitti yüklüyor şuan. :D Senin net baya iyi bizim ki 16 ama 5'e düştü AKK sağ olsun. :D

AMI BİOS senin ki de. Desteklemesi lazım diye biliyorum. BİOS sürümü güncelle daha sonra burada yeni konu aç arkadaşlar daha iyi bilirler anakart 2012 yılından itibaren ise destekler. Bu arada benim indi şimdi yüklüyor bana da ek güncelleme vardı. :D

Apartta kalıyorum buranın interneti iyi AKKsiz :D evde yavaş senin gibi 16 ayın ilk günü AKK doluyor 5e düşüyor :D Yazın sıkıntı oluyor kışın sürekli aparttayım :D Ama araçta sıkıntı var ISOyu yavaş indiriyor sunuculara çok yüklenildi herhalde daha %13 şuan. Normalde 6-7 defa yüklerdi bu saate kadar.

Apartta kalıyorum buranın interneti iyi AKKsiz :D evde yavaş senin gibi 16 ayın ilk günü AKK doluyor 5e düşüyor :D Yazın sıkıntı oluyor kışın sürekli aparttayım :D Ama araçta sıkıntı var ISOyu yavaş indiriyor sunuculara çok yüklenildi herhalde daha %13 şuan. Normalde 6-7 defa yüklerdi bu saate kadar.

Aynen yüklenme vardır. Bekle insin at belleğe yarın temiz kurulum yüklersin.

Win10 Educition 64 Bit'de 7700HQ 16 GB RAM ikilisinde takılmalar vardı yer yer çok mu göze batıyordu? Bence bu donanıma hakaret derecesinde batıyordu.
Win7 kararlılığını Win10'da göremedim. Win7 çok hızlıydı. Animasyonlarda tekleme falan olmazdı. Win10 bence bariz daha performanssız arayüzde. Merakla bekliyorum güncellemenin inmesini. Şuan %85.

Bu konuyu görmeden bende güncellemenin geldiğine dair konu açmıştım henüz denetim aşamasında :) Kotam dolu 5 mbps ile 2-3 saattir %85 indi hala bekliyorum. Windows 10 Pro 64 bit kullanıyorum yıllardır win7 kullanan birisiydim 1 aydır windows 10 kullanıyorum ve yabancısıyım diyebilirim. Şimdi bu güncelleme ile yeni bir tasarıma mı geçiliyor artı bazı özellikler varmış?

Win10 Educition'da güncelledim bir kaç küçük şey dışında bir değişiklik göremedim tasarım değişikliği falan diyorlardı ben mi yanlış anladım?:D

Win8 - 8.1 ve 10 tasarımı var. Karma yapılmış (Mesela disklerin başında biraz boşluk var ve 2 satır olunca disk ismi kalan boş alan görülmüyor, bunun gibi).
Performans açısından pek birşey fark etmedim. Aynı oyunları rahat açıyor ama alt tb yapınca geçişler birz hızlandı oyun açıkken. Güç sekmesi değiştirilmiş, güncelleme bölümü revize edilmiş bazı programlar güncellemiş ve ekleme çıkarma yapılmış. Tasarım haricinde herşey beğendim. Baştada söylediğim gibi performans açısından birşey fark etmedim ama uzun kullanmak lazım. Bir müddet sonra tekrar performansla ilgili görüşlerimi yazarım.

Arkadaşlar Windows 10 1709 sürümü Media Creation Tool'da ne zaman yayınlanır? 17 Ekim denildi ama az önce indirdim eski sürüm indirildi yeni sürümü indirmedi. Ne zaman gelir araca?

Kardeş dün iso olarak kendi programı aracılığı ile indirdim eski sürüm çıktı. Şimdi güncellemişlermi programı ? İso olarak indirmem gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00