Şu anda sağ tık sorunu olmayan tek sürüm 1803
Gayet de iyi çalışıyor 
Nasıl hallettiniz? Aynı sorun bende de var. PC iptal, açılmıyor iki gündür.Yok hayır, Windows açılmıyordu. Anakart logosundan sonra Windows açılırdı normalde hızlıca ama güncellemeden sonra Windows açılmıyordu. Hallettim sorunumu.
Bu 2 gün önce gelen güncellemeden sonra mı oldu?Şu güncelleme yüzünden "0xc000005" hata kodu rüyama girecek, ben bu kadar hassas ve sorunlu Windows görmedim arkadaş.
Zaten 1.5 aydır kendi kişisel bilgisayarımda da vardı bu sorun. Ama dediğiniz gibi 2 gün önceki güncelleme ile bu hata, kullandığım farklı bir bilgisayara da bulaşmış durumda. Hangi uygulamayı açsam "0xc000005" hatası veriyor neredeyse. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim aynı gün, ondan da olabilir gibime geliyor.Bu 2 gün önce gelen güncellemeden sonra mı oldu?
Güncelleştirmeyi kaldırabilirsiniz diyorlardı.Zaten 1.5 aydır kendi kişisel bilgisayarımda da vardı bu sorun. Ama dediğiniz gibi 2 gün önceki güncelleme ile bu hata, kullandığım farklı bir bilgisayara da bulaşmış durumda. Hangi uygulamayı açsam "0xc000005" hatası veriyor neredeyse. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim aynı gün, ondan da olabilir gibime geliyor.
Ne gibi sıkıntınız vardı?Herhangi bir değişiklik var mı peki sıkıntılar konusunda. Ben 8. nesil işlemci bilgisayar kullanıyorumda. Bazı konularda sıkıntılar vardı en son.
Ne gibi sıkıntınız vardı?
Bu sıkıntılar 26 Haziran'da gelen güncelleme ile çözülmüştü bende. Sürüm no olarak hatırlamıyorum. Word, Excel kapatıyorsun 2 saniye beyaz ekran kalıyor. Bir şeyi kapatıyorsun bilgisayar 1-2 saniye donuyor falan.Eski laptopum 1709 ve 1803 sürümünde gayet iyi ve anlık kasmalar olmadan çalışıyordu SATA SSD vardı ve 4. nesil işlemci vardı, fakat yeni laptop NMVe SSD olmasına rağmen biraz geç ve bazen anlık kasmalar yaşanıyordu ayarlar, dosya açılmalarında, chrome uygulamasında, güç simgesine basınca falan, şimdi biraz olsun düzeldi o konular yeni güncellemeler ile. Ancak sistem kapat veya yeniden başlata tıklayınca anlık 2-3 saniyelik donma sorunu düzelmemiş hala. Dün indirip kurdum güncellemeyi. Çok sıkıntı değil eski sıkıntılar daha büyüktü tabi![]()
Düzeltilir oyunlarda anlık donma varsa gamedvr'yi kapat derim. Can sıkıcı bir durumdu.Eski laptopum 1709 ve 1803 sürümünde gayet iyi ve anlık kasmalar olmadan çalışıyordu SATA SSD vardı ve 4. nesil işlemci vardı, fakat yeni laptop NMVe SSD olmasına rağmen biraz geç ve bazen anlık kasmalar yaşanıyordu ayarlar, dosya açılmalarında, chrome uygulamasında, güç simgesine basınca falan, şimdi biraz olsun düzeldi o konular yeni güncellemeler ile. Ancak sistem kapat veya yeniden başlata tıklayınca anlık 2-3 saniyelik donma sorunu düzelmemiş hala. Dün indirip kurdum güncellemeyi. Çok sıkıntı değil eski sıkıntılar daha büyüktü tabi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.