Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Sizde benim gibi takıntılısınız biraz. Bu sıkıntıları bilerek görmek istemeseniz haberiniz bile olmayacak :) Zaten sürekli kapatma veya yeniden başlatma yapmıyorsunuzdur.

Evet dediğiniz gibi aslında sürekli yaptığımız bir şey değil. Maalesef takıntılı bir insanım biraz ve gözüme gözüme çarpıyor böyle şeyler :)

CS:GO'da GPU kullanımı sorunum var (1050Ti %50 üzerine çıkmıyor) denemediğim yöntem kalmadı eskiden 150FPS altına düşmeyen cihaz şuan 90FPS üzerine çıkmıyor, grafikler düşükken de böyle yüksekken de böyle. Sürücülerim falan güncel, grafik ayarlarını yükseltmeyi denedim yine değişmedi, game DVR falan kapalı, nvidia denetim masasından yüksek performans modu seçili.

Artık bu sorunu 2 şeye bağlıyorum ya 1803 sürümüne geçtiğim için böyle oldu yada yine bu sürüme geçtiğim sıralar da BIOS'u 304'ten 306 sürümüne güncellemiştim o yüzden oldu. Bugün bi güncelleştirme gördüm (1803 07 toplu güncelleştirmesi KB4340917) onu yaptım yine aynı değişen bir şey olmadı. Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı? Yada bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilecek birileri?

CS:GO'da GPU kullanımı sorunum var (1050Ti %50 üzerine çıkmıyor) denemediğim yöntem kalmadı eskiden 150FPS altına düşmeyen cihaz şuan 90FPS üzerine çıkmıyor, grafikler düşükken de böyle yüksekken de böyle. Sürücülerim falan güncel, grafik ayarlarını yükseltmeyi denedim yine değişmedi, game DVR falan kapalı, nvidia denetim masasından yüksek performans modu seçili.

Artık bu sorunu 2 şeye bağlıyorum ya 1803 sürümüne geçtiğim için böyle oldu yada yine bu sürüme geçtiğim sıralar da BIOS'u 304'ten 306 sürümüne güncellemiştim o yüzden oldu. Bugün bi güncelleştirme gördüm (1803 07 toplu güncelleştirmesi KB4340917) onu yaptım yine aynı değişen bir şey olmadı. Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı? Yada bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilecek birileri?
CS GO'nun sıkıntısı olabilir başka oyunlara bak Battlefield Call of Duty Gta 5 gibi oyunlarda fps değerleri normal.

Evet sürücüleri güncel ekran kartının, GTA 5'i yüksek ayarlarda oynuyordum 50-60FPS civarıydı şahsen çokta detaylı bakmadım o oyunda GPU kullanımına FPS'e falan. Şuan giriyorum FPS değerleri yine normal. CS:GO sürekli oynadığım bir oyun arkadaşlarım arasında durduk yere FPS'i düşen sadece benim. Format atıp 1709 sürümüne dönmeyi düşünüyorum olmazsa tekrar 1803'e dönerim çünkü 1803'ten bir şikayetim yoktu.

(Windows 10_1803) İlk çıkan imaj ile son imaj arasında bazı düzeltmeler yapılmış sanırım.Yakın zamanda indirdiğim imaj ile kurduğum Windows'ta daha önceleri yaşadığım wifi problemlerini yaşamıyorum mesela.

Ben şuan 1709 sürümünü indiriyorum bakalım indiğinde formatlayıp 1709 kurucam CS:GO'da ki sorunum düzelirse yine buradan bilgi veririm aynı sorunu yaşayanlar vardır belki.

Evet sürücüleri güncel ekran kartının, GTA 5'i yüksek ayarlarda oynuyordum 50-60FPS civarıydı şahsen çokta detaylı bakmadım o oyunda GPU kullanımına FPS'e falan. Şuan giriyorum FPS değerleri yine normal. CS:GO sürekli oynadığım bir oyun arkadaşlarım arasında durduk yere FPS'i düşen sadece benim. Format atıp 1709 sürümüne dönmeyi düşünüyorum olmazsa tekrar 1803'e dönerim çünkü 1803'ten bir şikayetim yoktu.
CS GO'nun 1803 sürümünde fps sorunuyla ilgili güncelleme yayınlaması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı