Windows 10 1809 güncellemesi çıkmıyor

  • Konuyu başlatan Silinen üye 164587
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.472
S

Silinen üye 164587

Ziyaretçi
Bilgisayara daha bu gün ISO dosyası oluşturup Win10 kurdum."Winver" komutu ile baktığımda sürümüm 1803 olarak görünüyor. Bütün güncellemeleri yaptım hala 1803, yanlış hatırlamıyorsam en son 1809 var. Windows 10 Güncelleme yardımcısından da kontrol ettim 1809 güncellemesi yok. Bunu nasıl kurabilirim?

Sürümüm 1803 IS Derlemesi 17134.345.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlış bilmiyorsan o sürümde bazı kullanıcılar kişisel verilerini kaybedince güncellemeyi geri çektiler.
Arkadaşlar anlamadığım kısım madem 1809 geri çekildi benim bilgisayar hala 1809 birde Technopatte 1809 altına destek bitti yazıyor. Windows ekim güncellemesini geri çekmişti galiba 1809 u değil yanılmıyorsam.
 
Windows 10 Sürüm 1809 geri çekildi. Kullanıcıların verileri siliniyormuş.

Sıfır kurulumda bir sıkıntı olmuyormuş ama biraz bekleyin derim.

Arkadaşlar anlamadığım kısım madem 1809 geri çekildi benim bilgisayar hala 1809 bir de Technopat'ta 1809 altına destek bitti yazıyor. Windows Ekim Güncellemesi'ni geri çekmişti 1809'u değil yanılmıyorsam.

Technopat, 1809 altına 31 Aralık 2018 tarihine kadar destek verecek.

Ayrıca Ekim Güncellemesi dediğiniz şey, zaten 1809 oluyor :D

Geri çekti ama kullanıcılar sistemini önceden güncellediyse,Windows 10 Sürüm 1809'u kullanabiliyor.
 
Son düzenleme:
Bu destek vermiyecek konusu nedir ? Sonuçta Windows 10 yani bunun sürüm ile alakası nedir ? Burası forum yardımcı olurken Windows sürümüne göre mi yardım ediyorsunuz ? Anlamadığım konu burası beni aydınlatın lütfen. Konularda Windows 10 kullanmayan kişilere yardım edilmiyordu bazen konu direkt kilitleniyordu adamın sistemi Windows 10 kaldırmıyorsa yada Windows 10 kullanmak istemiyorsa ne olacak ?

Konuya gelecek olursak ISO ile UEFI olarak sıfır kurulum 1809 sürümünü kurdum sürücüleri kurdum 2-3 gün kullandım ve sonuç olarak çok yavaş ve hantal bir sistem olduğunu gözlemledim. Daha fazla dayanamayıp 1709 sürümünü kurdum şuan 1709 kullanıyorum Microsoft hep eline yüzüne bulaştırıyor maalesef yapamıyor. 1809 sürümü yüzünden şuan resmen millet Windows 8.1 kuruyor.
 
Silinen üye 164587, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı