Windows 10 1809 güncellemesi çıkmıyor

• Konuyu başlatan Silinen üye 164587
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.474
S

Silinen üye 164587

Ziyaretçi
Bilgisayara daha bu gün ISO dosyası oluşturup Win10 kurdum."Winver" komutu ile baktığımda sürümüm 1803 olarak görünüyor. Bütün güncellemeleri yaptım hala 1803, yanlış hatırlamıyorsam en son 1809 var. Windows 10 Güncelleme yardımcısından da kontrol ettim 1809 güncellemesi yok. Bunu nasıl kurabilirim?

Sürümüm 1803 IS Derlemesi 17134.345.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlış bilmiyorsan o sürümde bazı kullanıcılar kişisel verilerini kaybedince güncellemeyi geri çektiler.
Bu destek vermiyecek konusu nedir ? Sonuçta Windows 10 yani bunun sürüm ile alakası nedir ? Burası forum yardımcı olurken Windows sürümüne göre mi yardım ediyorsunuz ? Anlamadığım konu burası beni aydınlatın lütfen. Konularda Windows 10 kullanmayan kişilere yardım edilmiyordu bazen konu direkt kilitleniyordu adamın sistemi Windows 10 kaldırmıyorsa yada Windows 10 kullanmak istemiyorsa ne olacak ?
Technopat destek Aralık sonunda Windows desteğinin bitmesi ile sona erecek. (1809 altına)

Technopat, Windows ile paralel olarak eski sürüm Windows'lara destek vermiyor. Windows 10 sürüm paketlerinin yayınlandıktan sonra 18 ay kadar bir destek süreci var. Microsoft yaşam döngüsü sayfasından bakabilirsin.

Destek verilmeyen, süresi dolmuş sürümlerde uyumsuzluk sorunu olabileceğinden, hata giderilmesi olmayacağından Technopat da destek vermiyor/vermeyebiliyor. Ancak konu açıp yönetim haricinde diğer kullanıcılardan yardım alabiliyorsunuz sanırım, bunda bir engel yok.

Ayrıca sürüm 1803, 1809 desteği ile alakalı benimde anlamadığım bir nokta var. Konu açıp sizi etiketledim. Oradan takip edebilirsiniz.

Silinen üye 164587, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı