Windows 10 1809 Hala Dağıtımda mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar bir ara 1809 yayınlandı geri çekildi falan durumlar olmuştu. Şu an 1809 kullanıyorum ama sorun yaşıyorum. 1803’e temiz kurulum yapacağım fakat şuan 1809 sürümü Windows Update üzerinden dağıtımda mı ? 1803 yükleyip sonra güncellemeleri yüklerken 1809 güncellemesi karşıma çıkar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım güncellemeyle düzeltirler. Geri bildirim gönderdim ben. Dikkate aldıklarını düşünüyorum. Sen de bi' geri bildirim gönder bence.
Bırak o geri bildirim işlerini. Kimse umursamaz eğer öyle olsaydı şimdiye kadar doğru düzgün bir sistem verirlerdi kullanıcılara. Kaç sene oldu her yeni sürümde hep bir sorun. Bu işletim sistemi adam olmaz.

"1803’e temiz kurulum yapacağım fakat şuan 1809 sürümü Windows Update üzerinden dağıtımda mı ?"

Böyle bir açıklama yaparsan öyle bir yazı çıkar karşına. 1803 yüklemesi yaptıktan sonra updateler vasıtasıyla da 1809'a yükseltilir.
İşte sen yazının iki satırını okuyup bir kelimesini anladığından böyle cevap veriyorsun.
Zaten 1809 kullanıyorum 1803 yükleyeceğim diyorum. Akıl var mantık var ne diye 1803 yükleyip tekrardan update ile 1809 yükliyeyim ?

İşte sen yazının iki satırını okuyup bir kelimesini anladığından böyle cevap veriyorsun.
Zaten 1809 kullanıyorum 1803 yükleyeceğim diyorum. Akıl var mantık var ne diye 1803 yükleyip tekrardan update ile 1809 yükliyeyim ?

Hadi ben cümlenin bir kelimesini anladım da cevap verdim. Peki sen niye eski sürümü yüklemek istiyorsun. Technopat eski sürümler üzerinden destek vermeyeceğini bildirmişti.

Bu arada benim açıklarımı arayacağına konu başlığına bakarsak benim verdiğim cevap yerinde. İçerik olarak sen farklı düşünüp öğrenmek istediğin cevap farklı olabilir öyle düşünüp ona göre konu başlığı açsaydın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı